Skip to content

Departamentul de Integrare Studenți

   Coordonator Departament: Blendea Olivian – An III, Medicină Generalăfacebook_logo

  


   Simularea examenului de admitere este probabil cel mai de anvergura proiect din cadrul  departamentului, reusind sa “stranga” anul trecut un numar total de aproximativ o mie de inscrisi. Traditia e sa organizam doua astfel de simulari, prima in lunile aprilie sau mai, iar a doua cu o saptamana inainte de examenul propriu-zis de admitere. Incercam sa oferim aceleasi conditii cu care viitorii studenti se confrunta la examen, dandu-le astfel posibilitatea de a se acomoda cu atmosfera si metodologia acestuia.

   Alte proiecte din cadrul departamentului sunt “Sapatamana portilor deschise“, “Scoala de vara pentru elevi“(proiect care se adreseaza elevilor de clasa a XI- a) si nu in ultimul rand, redactarea unui “Ghid al bobocului“, in care incercam sa punem toate informatiile si sfaturile de care are nevoie un student UMF la inceput de drum.

   Ca sa inchei, vreau sa multumesc colegilor din Liga pentru ca m-au sprijinit si mi-au oferit ajutorul de fiecare data cand am avut nevoie, facand din acest colectiv o mica familie de tineri cu aceleasi vise si dorinta de a fi cel mai bun.

 

Leave a Reply