Repartizarea în căminele studențești 2011/2012

      Dacă tot au promis, așa au și făcut, astăzi s-au afișat listele cu cei care au primit loc în cămin și cine nu. Aceste liste se pot găsi dând click pe AICI.
       Prin intermediul nostru, Serviciul Social UMF mai dorește să mai anunțe că de acum înainte, legitimațiile de cămin au poză, așa că atunci când mergeți să le ridicați să nu uitați acasă cea mai frumoasă poză de buletin pe care o aveți.
       Nu uitați să citiți regulamentul, să nu vă treziți fără loc in cămin. Ultimul anunț, daca doriți cu adevărat loc în cămin, mai treceți pe la Serviciul Social fiindcă tot timpul se eliberează locuri în cămine și ele rămân vacante din cauză că nu știe nimeni de ele.
        Regulamentul îl găsiți AICI.
   

13 thoughts on “Repartizarea în căminele studențești 2011/2012

  1. Pribabil ca ai downloadat fisierul din anul anterior si acum nu vrea sa il suprascrie cu cel nou… Fisierul 2011/2012 are acelasi nume cu cela de 2010/2011 si se suprapun cand le downloadezi. Salveaza fisierul in alta parte si vezi ca o sa mearga

  2. La taxa caminelor exista un tarif nesubventionat si un tarif subventionat.Unde putem dea seama la ce categorie suntem si cat trebuie sa platim?Ori toti studentii platesc tariful subventionat?

  3. Va rog frumos sa cititi regulamentele, cei de la taxa nu sunt subventionati deloc, cei de la buget 50%, si subventia de 80 % pentru cazuri sociale si copii de cadre didactice. Taxa minima 40 lei.
    Veniti pe 1 2 3 4 sau 5 si va luati legitimatia.. si va cazati in camin..

Leave a Reply