Adelina Huza (detalii)

Huza Adelina

22 ani

Medicina Generala, anul IV

“Să fii tu însuţi şi să-ţi fie frică chiar dacă ai dreptate sau nu, este mult mai admirabil decât simpla laşitate de a capitula conformităţii.”

Irving Wallace

Aşadar îmi place să cred că pot jongla în orice situaţie cu inteligenţă, încredere în propriile puteri, spontaneitate şi umor.Receptivitatea la nou şi continuarea tradiţiilor sunt temeiul fiecărui succes.

De ce voluntar LSTGM? Există  cinci nivele distincte ale nevoilor umane: nevoi fizice (hrană,oxigen, etc.), de siguranţă, de relaţionare, de stimă de  sine  şi  recunoaştere  a  valorii  personale  şi  de  auto-împlinire. Student la medicină boboc sau veteran toţi ne confruntăm la un moment dat cu dorinţa de a evada din cărţile cu litere scrise aparent întru a ne bulversa logică. Ca şi voluntar în campaniile LSTGM am avut tot timpul sentimentul că în spatele cursurilor poţi regăsi motivarea care te-a făcut să vrei să devii medic: relaţionare, munca în echipă, socializare.

LSTGM peste un an …pe aceiaşi stradă, în acelaşi cămin, aceiaşi oameni şi alţi zeci în plus, aceleaşi campanii şi altele înmugurind. Un proverb spune că cea mai bună metodă de a-ţi prevedea viitorul, este să ţi-l creezi. Schimbarea care vreau eu să o văd este ca peste un an raftul cu trofee să fie neîncăpător.

Leave a Reply