Skip to content

Adunarea Generala a Ligii Studentilor – 16.11.2016

Convocator Adunare Generala

 

 

Stimati colegi,

 

Prin prezenta, se convoaca Adunarea Generala a Ligii Studentilor din Tirgu Mures, in data de 16.11.2016, orele 20:30 in incinta Universitatii de Medicina si Farmacie Tirgu-Mures, in Sala Festiva. In conformitate cu statutul organizatiei, orice membru al Ligii Studentilor, identificat prin legitimatia asociatiei are dreptul sa participe la Adunarea Generala.

 

ATENTIE! Se considera membru activ al asociației orice persoană ce este student al UMF Tîrgu Mureș și care a achitat cotizația de membru si deține legitimația de membru pentru anul universitar in curs..

 

Consiliul Director al asociatiei propune urmatoarea ordine de zi:

 1. Prezentare raport de activitate Consiliul Director 2015-2016
 2. Prezentare candidaturi pentru Departamente
 3. Prezentare candidaturi pentru Consiliu Director
 4. Votul acestora
 5. Membrii de onoare LSTGM
 6. Diverse

 

Precizari:

 

 1. Candidaturile vor fi trimise catre candidaturi@lstgm.ro pana in data de 8 Noiembrie 2016 ora 20:00. Candidaturile trimise ulterior nu vor fi procesate.

 

 1. Pentru postul de coordonator de department, director de divizie dar si cenzor, candidatul trebuie sa ataseze o scrisoare de intentie, alaturi de CV si plan managerial. Pentru posturile Consiliului Director, pe lange documentele mentionate anterior, trebuie prezentat cazier fiscal(Certificat de atestare fiscal), alaturi de o declaratie pe proprie raspundere care sa ateste lipsa de apartenenta la partied politice sau alte organizatii a caror interese pot interfera cu cele ale Ligii Studentilor.

 

 

 1. In Consiliul Director sunt vizate urmatoarele posturi:

 

 1. Presedinte
 2. VicePresedinte pe Relatii Interne
 3. VicePresedinte pe Relatii Externe
 4. VicePresedinte Financiar
 5. Secretar General

 

 1. Candidaturile pentru Coordonator de departament sau divizie vizeaza urmatoarele posturi:
  1. Departamentul de Sănătate Publică
  2. Departamentul de Activități Umanitare
  3. Departamentul de Integrare Studenți
  4. Departamentul de Cultură
  5. Departamentul de Resurse Umane
  6. Departamentul de Educație Medicală
  7. Departamentul Sănătății Reproducerii si Anti-SIDA
  8. Departamentul de Sport si Turism
  9. Departamentul de Mediatizare si PR
  10. Departamentul de Mobilități
  11. Departamentul de Medicină Dentară
  12. Departamentul de Farmacie
  13. Departamentul Studenților Internaționali
  14. Divizia IT
  15. Divizia de Proiecte
  16. Divizia Alumni

 

 1. Candidatura pentru postul de CENZOR 2 posturi

 

 1. Candidaturile vor fi afisate pe site-ul organizatiei pana, cel tarziu, 9 Noiembrie 2016, ora 20:00. In intervalul 9 Noiembrie ora 20:01 – 15 Noiembrie 2016 ora 23:59 candidatii au dreptul de a-si promova si de a-si prezenta planul managerial si initiativele.

 

 1. Pentru posturile vacante de coordonator de department, director de divizie sau cenzori timpul de prezentare al candidaturii in Adunarea Generala este de 3 minute, iar timpul pentru intrebari este de 2 minute.

 

 1. Pentru posturile vacante din cadrul Consiliului Director timpul de prezentare al candidaturii in Adunarea Generala este de 5 minute, iar timpul pentru intrebari este de 3 minute.

 

 1. La categoria Diverse, se incadreaza toate propunerile si toate ideile membrilor participanti ai Adunarii Generale, urmand a fi discutate si analizate. Acestea trebuie transmise prin email secretarului asociatiei pana in data de 15 Noiembrie 2016 orele 16:00 in vederea cuprinderii lor in ordinea de zi a Adunarii Generale. Se vor trimite pe adresa de e-mail: secretar@lstgm.ro.

 

 

 1. Propunerile venite atat din partea studentilor, cat si cele venite din partea Consiliului Director vor fi afisate pe site-ul organizatiei pana, cel tarziu, 15 Noiembrie 2016 ora 20:00.

 

 

Echipa LSTGM va asteapta in numar cat mai mare si va multumeste pentru intelegere si implicare.