Skip to content

Adunarea Generală LSTGM 3 Mai 2017

Prin prezenta, vă invităm să luați parte la Adunarea Generală a Ligii Studenților din Tirgu Mureș, în data de 03.05.2017, orele 20:30 în incinta Universității de Medicină și Farmacie Tirgu-Mureș, în Sala Festivă. În conformitate cu statutul organizației, orice membru al Ligii Studenților, identificat prin legitimația asociației are dreptul să participe la Adunarea Generală.

 

Consiliul Director al asociației propune următoarea ordine de zi:

 

 1. Prezentare raport de activitate Consiliu Director
 1. Prezentare rapoarte de activitate departamente
 1. Prezentare candidaturi interimariate pentru Cenzori
 1. Prezentare candidaturi interimariate pentru Divizii
 1. Votul acestora
 1. Diverse

Precizări:

 1. Candidaturile vor fi trimise către candidaturi@lstgm.ro până în data de 26 Aprilie 2017 ora 23:59 . Candidaturile trimise ulterior nu vor fi procesate.
 1. Pentru postul de coordonator de Divizii dar și cenzor, candidatul trebuie să atațeze o scrisoare de intenție, alături de Cv și plan managerial
 1. Candidaturi pentru Divizii:
 1. Training
 2. IT
 3. Alumni
 1. Candidatura pentru postul de CENZOR 2 posturi
 1. Candidaturile vor fi afișate pe site-ul organizației până, cel tarziu, 27 Aprilie 2017, ora 23:59. În intervalul 27 Aprilie ora 00:01 – 2 Mai 2017 ora 23:59 candidații au dreptul de a-și promova și de a-și prezenta planul managerial si inițiativele.
 1. La categoria Diverse, se încadrează toate propunerile și toate ideile membrilor participanți ai Adunării Generale, urmând a fi discutate și analizate. Acestea trebuie transmise prin email secretarului asociației până în data de 1 Mai orele 16:00 în vederea cuprinderii lor în ordinea de zi a Adunării Generale. Se vor trimite pe adresa de e-mail: secretar@lstgm.ro.
 1. Propunerile venite atât din partea membrilor, cât și cele venite din partea Consiliului Director vor fi afișate pe site-ul organizației până, cel tărziu, 1 Mai 2017 ora 23:59.

 

Echipa LSTGM vă așteaptă în număr cât mai mare și vă mulțumește pentru înțelegere și implicare!

 

Cu stimă,

Raluca Niculescu

Vicepreședinte Relatii Interne LSTGM