Skip to content

Adunarea Generală LSTGM noiembrie 2021

În atenția tuturor membrilor activi ai Ligii Studenților din Tîrgu Mureș,

Prin prezenta, se convoacă Adunarea Generală a Ligii Studenților din Tirgu Mures, în data de 22.11.2021, orele 20:30. Dată fiind situația epidemiologică actuală, evenimentul se va desfășura exclusiv în mediul online, iar link-ul pentru platforma Microsoft Teams va fi distribuit prin e-mail și pe grupul de Facebook al Adunării Generale  LSTGM 2021.


În conformitate cu statutul organizației, orice membru al Ligii Studenților, identificat prin legitimația asociației are dreptul de a participa la Adunarea Generală. Se consideră membru activ al asociației orice student al UMFST „George Emil Palade” care s-a înregistrat pe platforma de Recrutare Membri LSTGM în anul curent și a achitat cotizația anuală la ridicarea cardului. În conformitate cu termenii și clauzele acceptate în momentul completării procesului de înscrierie în ligă, participarea la acest eveniment devine obligatorie pentru toți membrii care doresc să își păstreze statutul de membru activ LSTGM.

Pentru detalii ce privesc candidaturile, posturile disponibile, ordinea de zi și alte informații importante, vă rugăm să consultați convocatorul Adunării Generale aici.

Părerea și votul fiecărui membru contează în egală măsură, așadar vă așteptăm în număr cât mai mare!
Împreună facem diferența!

Consiliul Director LSTGM