Skip to content

“Ai grijă de sanătate şi fugi de obezitate”

11029835_991351750894119_578391796_o

 

“Ai grijă de sanătate şi fugi de obezitate” este un proiect de sănătate publică destinat atât elevilor din şcolile primare şi gimnaziale târgmureşene, cât şi studenţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie.

Obezitatea este o problemă de sănătate care a luat amploare din ce ȋn ce mai mare în ultimii ani. Ȋn scopul de a preveni şi de a combate complicaţiile obezitaţii, Liga Studenţilor Tîrgu Mureş organizează o campanie de informare ȋn rândul tinerilor pentru a-i sensibiliza ȋn ceea ce priveşte un stil de viaţă sănatos, o alimentaţie echilibrată şi pentru a-i ȋncuraja să practice activitaţi fizice atât pentru dezvoltarea armonioasă, cât si pentru menţinerea sănatăţii organismului, şi să ȋncerce reducerea timpului petrecut ȋn faţa televizorului sau a computerului.

Înainte de orice, obezitatea trebuie considerată mai puțin o problemă de estetică și mai mult o problemă de sănătate care atrage după sine complicații medicale, dizabilități temporare sau permanente, scăderea duratei de viață și, nu în ultimul rând, un cost mare pentru întreaga societate.

Dacă vrei să faci parte din schimbare, dacă vrei să traieşti intr-o sociatate ȋn care sănătatea este pe primul plan, ȋnscrie-te voluntar ȋn campania “Ai grijă de sănătate şi fugi de obezitate” şi ajută-ne să prevenim această problemă care are consecinţe din ce ȋn ce mai dramatice ȋn rândul populaţiei.

 

Coordonator: Păstrămoiu Elena Lavinia: 0748797115

Co-coordonator: Albean Nicole Ana-Maria: 0752114434

Inscrierea se poate face pe http://members.lstgm.ro din contul vostru de membru!