Skip to content

Alegerea Comitetului Studențesc al Căminelor

Comitet de Camine – Însriși646x404Liga Studenţilor din Tg. Mureş anunţă deschiderea înscrierilor pentru Comitetul Studenţesc al Căminelor mai exact pentru posturile de Responsabil de palier şi de cămin.

Regulamentul îl găsiţi aici(regulament) şi vă rugăm să îl citiţi cu mare atenţie, fiindcă orice abatere de la acest regulament duce la demiterea din post.

Modalitatea de înscriere presupune următorii paşi:

  1. Înscriere Online aici(LINK) (1-8 Octombrie)
  2. Aducerea adeverinţei de la decanat şi cea de la administratorul căminului în care locuiţi prevăzute în regulament până în 9 oct. ora 15.00 la portarul C2.(O copie a carnetului de student poate substituii adeverința de la decanat și a legitimației de cămin pentru adeverința de la administrator)

Procedura de alegere va presupune

  1. Discuția reprezentantilor Ligii Studenților cu Administratorul căminului
  2. Evaluarea scrisorilor de motivație
  3. Afișarea listei de candidați
  4. Evaluarea reclamațiilor studenților cu privire la candidați( reclamațiile se vor face personal la sediul Ligii Studenților de către studenții locatari ai respectivului cămin/etaj, aceste reclamații sunt de natură confidențială)
  5. Votul membrilor Consiliului Director al Ligii Studenților

Afişarea rezultatelor se face în data de  11 Octombrie, urmată de o şedinţă tehnică până la data de 1 noiembrie ( aleșii vor fi anunțați din timp) la care va participa CSC, conducerea Ligii Studenţilor, conducerea serviciului social și reprezentații poliției.

Lista celor înscriși o gasiți aici: Comitet de Camine – Înscriși

Aici puteți vedea Comitetul Studențesc de Cămine 2015-2016 – Ales