Skip to content

Alegeri Comitet Studențesc de Cămin – posturi vacante

11_1_001_whyATSLiga Studenţilor din Tg. Mureş anunţă deschiderea înscrierilor pentru Comitetul Studenţesc al Căminelor mai exact pentru urătoarele posturi vacante: Responsabil de palier ( Cămin 3: Parter și Etaj 3, Cămin 1: Parter și Etaj 2) şi de cămin ( Cămin 1).

Regulamentul îl găsiţi aici(regulament) şi vă rugăm să îl citiţi cu mare atenţie, fiindcă orice abatere de la acest regulament duce la demiterea din post.

 

 

Modalitatea de înscriere presupune următorii paşi:

  1. Înscriere Online aici(LINK) (16-19 Februarie)
  2. Aducerea adeverinţei de la decanat şi cea de la administratorul căminului în care locuiţi prevăzute în regulament până în 20 Februarie ora 15.00 la portarul C2.(O copie a carnetului de student poate substituii adeverința de la decanat și a legitimației de cămin pentru adeverința de la administrator)

Procedura de alegere va presupune

  1. Discuția reprezentantilor Ligii Studenților cu Administratorul căminului
  2. Evaluarea scrisorilor de motivație
  3. Afișarea listei de candidați
  4. Evaluarea reclamațiilor studenților cu privire la candidați( reclamațiile se vor face personal la sediul Ligii Studenților de către studenții locatari ai respectivului cămin/etaj, aceste reclamații sunt de natură confidențială)
  5. Votul membrilor Consiliului Director al Ligii Studenților

Afişarea rezultatelor se face în data de 22 Februarie urmată de o şedinţă tehnică de instruire  la care va participa CSC și conducerea Ligii Studenţilor.

Comisia de evaluare a cererilor este formată din Consiliul Director al Ligii Studenţilor din Tg. Mureş.

UPDATE

Aici gasiti Lista Finală a CSC pentru anul 2014-2015: AICI