Skip to content

Alegeri pentru Studenți Consilieri

Stimați colegi,

Anunțăm desfășurarea alegerilor pentru ocuparea posturilor vacante de Student Consilier în cadrul Consiliului Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, din cadrul UMFST, după cum urmează:

  • 1 post în Consiliul Facultății de Medicină – reprezentant al liniei române
  • 1 post în Consiliul Facultății de Medicină Dentară – reprezentant al liniei române
  • 2 posturi în Consiliul Facultății de Farmacie – reprezentanți ai liniei române.

 

Studenții interesați de ocuparea acestor posturi trebuie să își trimită dosarul pentru candidatură cuprinzând CV cu fotografie și o scrisoare de intenție în care să se menționeze postul pentru care candidează, la adresa de e-mail candidaturi@lstgm.ro. Termenul limită este vineri, 19.10.2018.  Oricare student are dreptul de a candida pentru funcția de student reprezentant în Consiliul Facultății, indiferent de an sau de specializare, acesta fiind ales de către studenții din cadrul aceleiași facultăți și linii de predare din care provine.

Alegerile vor avea loc luni, 22.10.2018, în cadrul Casei Universitarilor din Campusul UMFST, în intervalul orar 10:00-20:00. Toți candidații au dreptul ca, până în ziua alegerilor, să își susțină candidatura și să întreprindă o campanie electorală.

Vă încurajăm să vă depuneți candidaturile, în număr cât mai mare și să luați astfel parte, activ, la reprezentarea vocii studenților în cadrul forurilor de conducere!