Skip to content

Alegeri Senatul Universității/Consiliul Facultății – posturi vacante

Cu ocazia alegerii membrilor Senatului și Consiliului Facultăților Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, sunt puse la dispoziție studenților un număr de locuri în aceste foruri după cum urmează:

Pentru Consiliul Facultății: 8 locuri

  • Facultatea de Medicină Dentară: 1 loc pentru linia de predare Engleză
  • Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației: 2 locuri
  • Facultatea de Economie și Drept: 3 locuri
  • Facultatea de Științe și Litere: 2 locuri

Pentru Senatul Universității: 2 locuri

  • Facultatea de Medicină: 2 locuri pentru linia de predare Engleză

Studenților le sunt alocate un număr de 25% din locurile disponibile în forurile de reprezentare. Numărul de locuri atribuite pe faculăți și pe linii de predare a fost calculat procetual, în funcție de numărul total de studenți, numărul de studenți înscriși la facultatea și linia respectivă și numărul de locuri atribuite.

Înscrierile se vor desfășura în perioada 18 ianuarie – 1 februarie 2023, iar alegerile propriu-zise vor fii organizate în data de 15 februarie 2023. După afișarea candidaturilor în data de 2 februarie 2023, candidații au dreptul să își facă campanie electorală în rândul colegilor. Pentru înscriere sunt eligibili toți studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Pentru înscriere candidații sunt rugați să completeze următorul formular.  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiv4uITl4SaIGHRlYRolS8XM_mRnhInnEi4KCW6VkvXInZcg/viewform?usp=sf_link  

Regulamentul poate fi consultat aici