Skip to content

Balul bobocilor UMF Târgu-Mureș 2011

Balul Bobocilor de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș va avea loc în data de 8 Decembrie 2011 când veți găsi un moment de relax.
În cadrul balului avem 10 perechi extraordinare de boboci, care și-au canalizat atenția timp de două luni asupra proiectului. Au apelat la un profesor de dans și un coregraf, și toate acestea doar pentru ca munca depusă să fie apreciată în totalitate de public. Orașul se poate mândri cu acești studenți devotați și silitori, iar recunoașterea poate fi simțită de către aceștia prin simpla dumneavoastră participare la eveniment.
Organizatorii și bobocii și-au dat tot interesul, punând în joc toate ablilitatiile și talentele lor, pentru a putea ajune la un rezultat temeinic, concis, veritabil și plăcut publicului.
Rezultatul lor bine pus la punct va fi urmărit de publicul Târgu-Mureșan în data mai sus amintită, la orele 17:00 când se va deschide intrarea în Teatrul Național , într-un cadru formal în care se vor întâlnii cadrele didactice împreună cu studenții. Biletul este de 25 RON cu loc, 15 RON fără loc (ambele bilete includ intrarea la party), iar intrarea la after-bal party este de 10 RON (achizitionarea in sediul LSTGM Caminul 2). Invitați speciali la Bal vor fi Emeric Imre și Emeric Set, care vor încălzi atmosfera la Teatrul Național. Iar pentru o seară de neuitat în Clubul Tineretului invitați speciali vor fi Alexandra Ungureanu și Crush.
Vă așteptăm cu drag pentru a susține bobocii noștri și să vă distrați alături de noi în stil medicinist!