Skip to content

BURSE DE PERFORMANȚĂ ȘTIINȚIFICĂ

 

        Rezultate Burse de Performanţă Ştiinţifică

Începând cu acest an universitar Liga Studenților a obținut introducerea unei noi categorii de burse care să spriji

 

ne activitățile desfășurate de studenții universității noastre în sfera științifică.

               Acordarea acestor burse se face de catre UMF Tg Mures în baza reglementarilor prevazzute in Legea nr. 1/2011 si a HG nr. 558/1998 sub forma unui concurs de dosare care să cuprindă toate activitățile din sfera științifică desfășurate de voi (Ex. Participări la congrese naționale/internaționale ca pasiv sau cu lucrare, participări la conferințe pe diferite teme din domeniul medical și științific, participări în granturi naționale sau internaționale, premii obținute la diferite congrese)

              Dosarul trebuie sa cuprinda toate diplomele si copiile xerox din reviste si carti de rezumate unde a fost publicata lucrarea, dovada participarii intr-un grant de cercetare si alte dovezi ale activitatii stiintifice facuta de candidati.

             Astfel în perioada 22.11.2011 – 6.12.2011 se pot depune dosarele, la sediul Ligii Studenților str. Nicolae Grigorescu nr.15 Căminul 2 , parter, in intervalul orar 20:30-21:30.

               În data de 7.12.2011 vor fi evaluate dosarele de o comisie aprobată de Biroul de Senat al UMF, din care fac parte Prodecan Stiintific Facultatea de Medicina Conf. Univ, Dr. Opris Mihaela, Prodecan Facultatea de Farmacie Conf. Univ. Sipos Emese, Facultatea de Medicina Dentara As. Univ. Dr. Cormos Bogdan, Stdent Zolog Dan , Student Balan Robert; si postate rezultatele pe site-ul UMF, LSTGM, MMDSZ.

               În data de 8.11.2011 se pot depune contestații, iar pe data de 12.12.2011 va fi afișată lista finală a beneficiarilor acestor burse în urma ședinței de Birou de Senat ce va avea loc în acea zi.

               Bursele se adresează tuturor studenților UMF indiferent de specializarea la care studiază.

               Scopul acestor burse este să stimulam interesul studenților către cercetare, care in momentul de față este slab reprezentat.

Regulamentul de acordare a burselor il puteti gasi aici

              Pentru orice nelămuriri sau aspecte care nu au fost atinse în prezentare nu ezitați să contactați persoana de contact :  

 Zolog Dan  : 0735877938 , 0743081364