Skip to content

Campanie Sănătate Publică – “Diabetul zaharat și complicațiile lui”

What-Can-You-Do-To-Prevent-Diabetes-Type-2-Naturally-–-5-BEST-WAYS       Tu ce ştii despre diabet? Crezi că eşti destul de informat? Ştiai că poţi să îl ai, aproape fără să îl simţi? Ştiai că glicemia este parametrul evocator al bolii? Ţi-ai testat-o in utlima perioadă?

Pentru tine, în perioada 29 noiembrie-1 decembrie 2013, Liga Studenţilor Târgu Mureş organizează campania de sănătate publică de informare şi prevenire a diabetului zaharat.
În cadrul acesteia, studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie vor efectua un screening şi vor distribui pliante informative. Activitatea va avea loc in Promenada Mall Targu Mures.

 

Programul activitatilor:

* Vineri – Duminica, intre orele 10:00-13:00 si 16:00-19:00.

 

Vino si tu sa iti testezi nivelul glucozei din sange, dar si tensiunea arteriala. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa NU mananci in acea dimineata sau sa treaca minim 2 ore de cand ai mancat.

Inscrierea voluntarilor: aici

Campania “Diabetul zaharat și complicațiile lui” se defasoara in cadrul primei ediții a Târgului Expo BBIO, un eveniment organizat de BBImage si la care mureșenii sunt invitați cu mic cu mare să faca cunoștință cu un stil de viață sănătos, de la secretele nutriționiștilor dieteticieni despre cum se poate alcătui un meniu sănătos, spre ce produse să-și îndrepte atenția atunci când merg la cumpărături, până la servicii medicale: screening oftalmologic gratuit, determinarea tensiunii arteriale și a glicemiilor.
Standul medical cu analize medicale este organizat de Liga Studentilor Targu Mures si este sponsorizat de catre Centrul Medical Puls si Farmacia Hapciu.

 

 

Pentru detalii sau informatii suplimentare:

Andrea Nistea – Coordonator Departamentul de Sanatate Publica si Activitati Umanitare

0746848725