Skip to content

Cătălin Moise Dogar

Presedinte Liga Studentilor Tg Mures UMFTGM MEdicina Farmacie Dentara Spital Clinic Judetean Urgenta Mures Rector Decan Dogar Catalin Moise  MMDSZ OSMD ASF SSCR IMSA Tirgu Mures Marisiensis MedifunSalut!

Numele meu este Cătălin, sunt student la facultatea de Medicină și încă din anul 1 am decis ca o parte importantă a studenției mele să fie dedicată voluntariatului, drept urmare în prima zi de facultate am devenit membru al Ligii Studenților.

De-a lungul timpului petrecut în cadrul organizației am observat singurul mod în care poți să aduci un plus unui colectiv este să dai ce ai mai bun din tine indiferent de amplitudinea proiectului în care te implici. Prin perseverență și ambiție am ajuns în conducerea organizației încă din anul 2 de studiu, loc în care ideile mele puteau să fie implementate mai ușor, acest lucru m-a motivat mai tare, fapt care mă face astăzi să vă scriu din calitatea de președinte a Ligii.

Retrospectiv îmi dau seama că nu a fost proiect la care să spun că nu vreau să mă implic și am ajuns de la  voluntar la coordonator al marilor proiecte ale Ligii Studenților precum Festivalul Studențesc Medifun și Congresul Științific Marisiensis, loc în care împreună cu echipa de coordonare și de voluntari am modelat evenimente care au tendința să se amplifice de la an la an.

Mulțumesc tuturor pentru susținerea acordată și echipei Ligii Studenților fără de care nimic nu ar fii posibil !

Leave a Reply