Skip to content

Concluzii şedinţă senat 4 septembrie 2012

Printre discuţii care nu prezintă interes pentru studenţi de exemplui deblocarea posturilor, aprobări de comisii de evaluare a aspiranţilor pentru posturi etc. au existat câteva subiecte care v-ar putea interesa:

1. Pentru studenţii care urmează să suţină examenul de licenţa: 50% din întrebări vor fi din cele postate pe pagina web a universităţii, iar 50% vor fi la prima vedere din bibliografie, cu menţiunea că se vor formula în aşa manieră încât să nu fie interpretabile si de o dificultate medie.

2. Planurile de învăţământ rămân neschimbate pentru cei care au fost înmatriculaţi până anul acesta la UMF, iar pentru cei proaspăt înmatriculaţi se vor scurta numărul de ore care îl vor petrece la şcoală la 28 de ore/săptămână.

3.Atenţie mare la fraudă! Încă un student a fost exmatriculat pentru posesia de aparatură electronică în scop de fraudare. Se vor face razii cu detectoare de obiecte electronice care emit câmpuri magnetice în timpul examinărilor, aşa că vă sfătuim să învăţaţi.

4.Taxele de mărire se mai aplică până la sfârşitul anului universitar 2011-2012 pentru a nu exista probleme la Curtea de Conturi(ne cerem scuze pentru că v-am indus în eroare).

Cam atât a fost pentru studenţi. Iar de acum să vă obişnuiţi să primiţi astfel de raportări de la şedinţele universităţii fiindcă este foarte important să ştii ce se mai întâmplă prin universitate.

Baftă la Examene sau vacanţă plăcută în continuare.

Cu stimă,

Cătălin Moise Dogar,

Student Senator al UMFTGM

Preşedinte Liga Studenţilor din Tg. Mureş