Skip to content

Cum e in tabara la mare in Costinesti…

   
   Anul acesta, deoarece nu am fost integralist pe anul 1 nu am putut să primesc loc în tabăra cu ceilalţi studenţi de la UMFTGM, dar prin Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România am prins loc in comandamentul(adică organizarea) unei tabere din Costineşti, mai exact studenţi din Iaşi, o gasca de oameni foarte diversificaţi(psihologie, informatică, medicină, drept, litere etc.)
   Chestia faină despre tabără este ca nu înseamnă doar club, beţie, somn ci şi alte lucruri care iţi pun mintea la contribuţie. De exemplu la noi s-au împartit toţi oamenii în 4 echipe şi fiecare trebuia să inventeze cate un joc pe care echipele adverse trebuiau să il joace. Cea mai tare probă cred ca a fost volei-ul cu baloane de apă la care trebuia să joci volei cu un balon cu apă pe care îl pasai cu cearşafuri.
   Să nu uitam de plimbările pe mare cu Hidrobicicleta, Caiacul, Banana pana la epava si bombe de adrenalină cu Tiroliana peste apa lacurilor din Costineşti.
   Şi a fost frumos fiindcă toata treaba aceasta nu a costat nimic… Mancarea era ieftină(aveai 200 de lei Bonuri de masă) şi berea era 2 lei exact ca la medifun…
   În concluzie vă doresc si vouă să participati la aşa ceva fiindcă e o experienţă pe care nu o să o uitaţi până anul viitor când mai mergeţi o dată şi o să fie şi mai distractiv..