Skip to content

   facebook_logo    

 

  Buna! 

Stefana

 Numele meu este Stefana (nu Stefania 🙂 ) și sunt o studentă care se zbate cu notiunile și examenele anului 3 ale Facultatii de Farmacie.

  Inca din prima zi a vieții mele universitare m-am daruit intr-o mare masură vieții de voluntar. Aceasta activitate extracuriculară îmi întregește statutul de student UMF-ist întrucat am ocazia de a împartași și altor persoane cunoștințele pe care le dobandesc și nu în ultimul rând să-mi asigur o dezvoltare personală aparte.

  Ceea ce trebuie sa stie orice persoană care mă întalnește este că în ciuda aparențelor sunt o persoană foarte deschisă la tot ce este nou, extrem de comunicativă și cu un simț al umorului bine dezvoltat.

 Ca si coordonator al Departamentului de Farmacie din cadrul LSTGM am datoria de a mentine o legatură stransă și cordială între ASF și LSTGM și de asemenea colaborarea eficienta între studenții Facultatii de Farmacie și cei ai Facultătiilor de Medicina prin implicarea activă în campanii de Sănătate Publică, dar și în organizarea evenimentelor LSTGM. De asemenea sunt și legatura studenților farmaciști cu acțiunile și proiectele LSTGM constituind o persoana de contact importantă în vederea promovării LSTGM în rândul viitorilor farmaciști.