Skip to content

–Departamentul de Mediatizare și Relații Publice

   facebook_logo

   

  

Corina Liga Studentilor Tirgu Mures lstgm umftgm umf farmacie medicina dentara decan

   Bună,

   Numele meu este Corina Maier și sunt studentă în anul II, la Facultatea de Farmacie.

   Am devenit membru al Ligii Studenților din Tîrgu Mureș încă din primele zile ale anului I și pot spune cu mândrie că această decizie a fost un prim pas decisiv în ceea ce v-a însemna experiența vieții de student pentru mine.

   Liga Studenților reprezintă pentru mine locul tuturor posibilităților, un loc în care înveți și te dezvolți în spirit medicinist, un loc în care toate problemele își găsesc o rezolvare, un loc în care de ori câte ori îți faci curaj să pășești, vei găsi de fiecare dată persoane prietenoase, deschise și dispuse să te asculte și sa te ajute.

   Totodată, Liga Studenților îți oferă șansa și posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic și competitiv, în care se pune accent deosebit pe munca în echipă, pe spiritul inovator, inițiativă și creativitate. Dar totuși, cred că valoarea pe care Liga a dobândit-o în timp se datorează în primul rând membrilor ei, prin implicarea lor în toate activitățile pe care le desfășurăm, prin solidaritatea lor la acțiunile noastre, prin prietenia și coperta fatafrumusețea sufletească de care dau dovadă în fiecare zi. Cu alte cuvinte, pot spune că mă simt extrem de norocoasă să pot face parte din această familie extraordinară formată aici, la Liga Studenților.

   Departamentul de Mediatizare și Relații Publice se „infiltrează” câte puțin în fiecare activitate pe care Liga o desfășoară (campanii, evenimente sociale, conferințe, congrese, prezentări, etc). Practic, Departamentul Media se ocupă de promovarea Ligii, de imaginea pe care o transmite în societate, de moderarea grupului de discuții, aducerea la zi a site-ului și informarea studenților cu privire la ultimele noutăți. De asemenea, anul acesta ne mândrim și cu noul număr al revistei MassMedica (coordonator al acestui proiect fiind Anca Berdan, studentă la Farmacie , anul IV). Vă aștept cu drag pe toți cei care sunteți interesați de acest domeniu să vă alăturați echipei Media! 🙂

 

 

Leave a Reply