Skip to content

Departamentul de Mobilități

facebook_logo 

 

 

Flavia   Buna,

   Ma numesc Buta Nicoleta Flavia si sunt studenta în anul II la Facultatea de Medicină Generala, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureş.

  Mi-am început activitatea în anul I ca și voluntar în cadrul campaniilor de voluntariat desfasurate in Departamentul de Sanatate Publica LSTGM. Din punct de vedere al formării personale si profesionale, pot spune că am reuşit să mă perfecţionez cu fiecare proiect de voluntariat la care am participat, cât si prin trainingurile la care am luat parte (Public speaking, Motivation & Team Work).

  În calitate de voluntar al LSTGM, am avut ocazia să interacţionez şi să leg relaţii profesionale cât şi sociale cu membrii organizaţiilor studenţeşti de la nivel naţional în vederea unei colaborări cât mai bune cu acestea.

  Inca din noiembrie 2013 am fost aleasa sa coordonez Departamentul de mobilitati in cadrul LSTGM,de atunci sunt si Ofiter Local SCOME si Coordonator Local Transmed. De asemenea, am participat ca voluntar atat in departamentul SCOPH din care fac parte, cat si celelalte proiecte ale organizatiei, acumuland in timpul acestor 2 ani o experienta deosebit de vasta si diversa.

   Activitatea de voluntar reprezinta in primul rand a lucra cu oameni de diferite tipologii, cu diferite pretentii si asteptari, singurul castig fiind cel de pe planul dezvoltarii profesionale si personale. Munca pe care o presupune  aceasta functie inseamna in primul rand o minte inovatoare si dinamica, spirit de echipa, o buna cunoastere a Federatiei precum si multa experienta in cadrul acestui domeniu, experienta pe care am dobandit-o in ultimii 2 ani.

   Prin implicarea mea, doresc sa ofer o informare cat mai buna a studentului de la UMF cu privire la mobilitatile Internationale (Burse Erasmus si LSTGM) precum si cele Nationale(Transmed).                                         

   Iata de ce imi permit sa apreciez ca dorinta mea de afirmare, vointa, entuziasmul si in special pasiunea mea pentru o reusita totala sunt numai cateva din trasaturile pe care voi fi onorata sa le pun la dispozitia unei echipe  dinamice. De asemenea, satisfactia muncii in echipa si colaborarea ireprosabila pe care am avut-o cu colegii mei de-a lungul timpului ma recomanda drept competenta pentru aceasta functie.

   Aceasta functie presupune de asemenea o adevarata provocare in a mentine ascensiunea de pana acum a Organizatiei precum si munca depusa de coordonatorul anterior. Consider foarte importanta o buna coordonare a Organizatiei, atat la nivel central cat si local, deoarece prin intermediul acestora se contribuie la dezvoltarea de durata a sa.

“Vitalitatea specifica varstei reprezinta motorul care ne anima in tot ceea ce dorim sa intreprindem”.

Leave a Reply