Skip to content

Departamentul de Resurse Umane


facebook_logo

 

       Hey!

    

Cristina

   Ma numesc Cristina Cioci și sunt student în anul IV, Medicină Generală.

      Experiența mea în cadrul marii familii a Ligii Studenților a început încă din anul 1 când am vrut să îmi ocup puținul timp liber într-un mod cât mai util posibil. Așa că am început să merg la ședințele de marți seara, să mă implic în proiecte și încet încet am ajuns să ocup postul de Coordonator de Departament.

     Dacă în anul 1 mergeam la Ligă pentru a cunoaște oameni noi și a afla cât mai multe informații despre ce se întâmplă în Universitate, acum îmi face plăcere să fac toate aceste lucruri, și mai ales, merg să văd ce fac prietenii mei de la Ligă.

       Am învățat foarte multe de când am ales să fac parte din această Organizație și la fel poate învăța oricine dacă este interesat și dornic de o experiență nouă. Cel mai bun loc de unde poți începe sunt ședințele de marți seara de la orele 20.30 care se țin la Căminul 2. 

 

   Scop și obiective ale Departamentului de Resurse Umane

   Scop:

   Atragerea noilor membrii în cadrul Ligii Studenților din Târgu Mureș (LSTGM), motivarea acestora și buna gestionare a membrilor activi ai organizației.

  Obiective:

– Recrutarea de noi membrii în cadrul LSTGM

– Motivarea acestora spre a fii cât mai activi și a se implica în cât mai multe activități pe care LSTGM le desfășoară

– Cunoașterea cât mai bună a fiecărui membru pentru a știi ce abilități are fiecare și ce tip de acțiuni i se potrivesc fiecăruia în parte

– Organizarea de acțiuni/traininguri pentru o mai bună cunoaștere a membrilor între ei si consolidarea unor echipe de lucru

– Gestionarea resurselor umane în cadrul proiectelor mari pe care LSTGM le organizează (Congresul Marisiensis, Medifun etc.)

Leave a Reply