Skip to content

Departamentul de Studenți Basarabeni

facebook_logo

 

 

 

Victor2

         Salut!

    Numele meu este Victor Țibrigan si sunt student la facultatea de Farmacie.

   Din anul 2 am început voluntariatul la Ligă, fiind Coordonator al Departamentului de Media&PR. Prin abilitățile mele de a lucra cu o imagine, am fost solicitat de multe ori și pentru asta sunt mulțumit că am acumulat o experiență în plus de care fiecare din noi are nevoie.

      Cât despre mine, nu pot să spun multe. Sunt un băiat simplu, care își duce viața de student cum poate, încercând tot ce se poate încerca în acești ani de facultate. Cum spun părinții noștri, acestia sunt cei mai frumoși ani din viață.

   Acum, în anul al 3-lea , sunt Coordonator al Departamentului de Studenți Basarabeni. Motivul? Deoarece, fiind din Republica Moldova , mulți dintre colegii mei de peste Prut mă contactau cu toate întrebările lor legate de facultate. Așa că am hotarât sa devin coordonator al acestui departament si astfel să le fiu de folos și lor.

        Obiectivele acestui departament sunt de a ii ajuta pe cei din Republica Moldova cu răspunsuri la întrebările lor, cu rezolvări pentru problemele lor, și de a le arăta că suntem și noi prezenți aici , in Targu Mures. 

Leave a Reply