Skip to content

E FUN…E MEDIFUN !!!

Învăţătorii şi profesorii nu crează indivizi ci doar specii. Fă-te remarcat !
Nu-ţi mai scrie pixul???  Confunzi ţevile cu arterele??   Când vezi un nr de maşină primul gând e ….ce naiba de abreviere era asta….sună a ceva histo…..nu nu nu…e de la chimie! Ai uitat cum arată căminul pe dinafară?? Ai remuşcări în pauză de ţigară că în timpul ăla mai puteai învăţa 3 hormoni, 2 gene şi 4 reacţii??!! Mai ai o speranţă….
Încă nu s-a înţeles că doar prin distracţie , pasiune şi râs se obţine o adevărată creştere culturală! Festivalul Medifun este un festival naţional studenţesc cu caracter socio-cultural.
Cu toţii am trecut cel puţin de 2 ori  în fiecare an  prin nopţile alea groaznice în care, după ce redecoram camerele de cămin cu unghiile şi cursurile vechi de 20 de ani din care încă mai suntem nevoiţi să  învăţăm…juram….DACĂ ÎMI IAU EXAMENUL ĂSTA….3 ZILE CHEFUIESC ! De data asta noi vă garantăm că aşa va fi ! (Cel puţin cu distracţia…nu ştiu cu examenul J) ) LSTGM organizează ce-a de-a 11-a ediţie a MEDIFUNULUI, cu tema “MEDIFUN CAMP”, în perioada 16-19 iunie 2011.
Ce înseamnă MEDIFUN ? Simplu! E medi+fun…nu,nu….ai înţeles greşit… nu e o distracţie mediocră….e o distracţie medicală….adică ştiţi voi… atmosfera aia din sala de operaţie când chirurgului nu îi place postul de radio ce se ascultă sau află cu stupoare că şi-a reschimbat Andreşanca implanturile şi a mers la concurenţă….şi dă vina pe student…că doar singură lui responsabilitate sunt butoanele!
De data asta schimbăm butoanele de la radioul expirat din sălile de operaţie cu butoanele staţiilor de la chefurile şi dăm play la distracţie!
            De unde a pornit MEDIFUNUL ? Cel mai probabil…dintre cămine : )) De ce a pornit MEDIFUNU?? Pentru că în 6 ani de facultate îţi faci prea mulţi prieteni ca să mai poţi petrece într-o cameră de cămin…aşa că o facem legal…în grup ! Mari grupuri…de câte 25 de studenţi…minim 10 fete şi 10 băieţi ca să nu apară subînţelesuri…şi apoi ştiţi voi…unde-s mulţi…distracţia creşte! În fond MEDIFUNUL e o competiţie….să se recunoască public, la nivel naţional care e gaşca  care rămâne ultima în picioare sau sub masă atâta timp cât n-a biruit somnul.
            Şi pentru că niciunui student nu îi este de ajuns o SINGUĂ noapte de petrecut, noi ne-am întins mai mult decât ne este plapuma (că oricum e vară, cald şi putem dormi şi dezveliţi )….am scos la bătaie 4 zile şi nopţi de nesomn, multă adrenalină (a nu se înţelege greşit… intravenos musai ! ) , multă muzică şi mai ales concursuri de abilităţi personale şi în special  impersonale!
            Condiţiile de participare ale concurenţilor sunt simple:
          chef de distracţie
          mult tupeu
          spirit de iniţiativă
….dacă nu le ai…nu e bai mare….ţi le formezi tu din mers !
                              Spor la distracţie,
                                             Adelina Huza