Skip to content

Fii și tu Moș Crăciun! ★

486942_471718819534118_603969701_n           Serbăm cu fiecare Crăciun momente frumoase în cadrul familiei reunite, cu prieteni sau colegi, fără ca trăirea în sine să se repete de la an la an. De fiecare dată e diferit, deşi motivul sărbătorii e acelaşi.

Este surprinzător cum spiritul sărbătorilor detensionează atmosfera rece a acestui oraş neobosit. Oamenii sunt atât de relaxaţi, încât îşi împart unii altora zâmbete fără un motiv anume. Parcă şi orele trec cu o mai mare repeziciune ca de obicei, la fel ca într-un basm. Spre seară, locul devine şi mai aglomerat.

Liga Studenților din Târgu Mureș vă ajută să vă împliniţi visul de a aduce zâmbetul pe chipurile semenilor. Dacă aveţi convingerea că a dărui este important, dacă acest lucru vă aduce împlinire sufletească, locul dumneavoastră este alături de noi. Sunt printre noi copii şi adulţi care aşteaptă sărbătorile cu inima strânsă şi cu sufletul înfrigurat şi trist. Fiţi voluntari, fiţi Moş Crăciun pentru aceştia!

Doriţi să dăruiţi zâmbete?

Alăturaţi-vă campaniei noastre, şi veţi putea dărui bucurie şi încredere. Aduceţi magia Crăciunului în casele oamenilor! Scopul acestei campanii este de a realiza felicitări hand-made care vor fi puse la vânzare iar fondurile adunate vor fi folosite pentru a face o bucurie copiilor de la secția de Pediatrie cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

FELICITĂRILE vor fi realizate LUNI, 2 dec. 2013, orele 20:00 la sediul LSTGM.
Toti cei care doresc sa participe, detin indemanarea necesara si un strop de talent, sunt rugati sa se inscrie aici: formular de înscriere .

Pentru detalii :

Andrea Cristina Nistea – Coordonator Departametul de Sănătate Publică și Activități Umanitare

0746848725