Skip to content

Flashmob manifest împotriva defrișării!

Acest flashmob este o forma de manifest/protest impotriva defrisarilor necontrolate care se desfasoara pe teritoriul Romaniei. A pornit la initiativa a 3 studenti de la Universitatea de Arte din Tirgu Mures. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2015, la orele 16.30 in Piata Teatrului din Tirgu Mures. Mai pot interveni schimbari in ceea ce priveste ora, dar nu si data evenimentului.

 

Flashmob-ul de va desfasura astfel: Muzicienii se vor afla deja in Piata Teatrului. (Vor da impresia unor muzicieni ambulanti.) De altfel, toata lumea va fi deja acolo. (La terase, pe banci, in plimbare, in statia de autobuz etc, simpli cetateni) Nimic nu trebuie sa dea de inteles ca urmeaza sa se intample ceva. La un anumit semn muzical, din multime se vor desprinde cativa copaci. Vor aparea si cativa drujbari care vor defrisa aceasta padure pana cand in picioare nu mai ramane decat un singur copac. Din acest moment, se poate alatura oricine vrea sa protejeze padurile. Coregrafia este simpla. Aceleasi miscari se vor repeta pana cand muzica se opreste brusc si toata lumea se disperseaza.
 
Nu stim cati oameni vor lua parte la acest flashmob. Speram sa avem surpriza de a vedea cat mai multi oameni care au ceva de spus si carora le pasa.
In attachment am trimis miscarile de coregrafie pentru copaci.
 
Va asteptam in Piata Teatrului!
 
Tags: