Skip to content

Măiestrie, eleganță și sănătate !

Reprezentanții Centrului Universitar Târgu Mureș

În perioada 10-12 mai, într-o atmosferă medievală, dată de fosta Capitală Culturală Europeană în 2007 – Sibiu, a avut loc etapa națională a concursului “Sănătate în paşi de dans” (detalii aici), campanie aflată la prima ediție locală, desfășurată de Departamentul de Sănătate Publică şi Activităţi Umanitare, sub egida Liga Studenţilor Târgu Mureş.

Stilurile abordate au fost: Vals Vienez, Bachata, Jive şi un dans supriză pregătit de fiecare centru.

În urma absolvirii cursurilor, 3 perechi alese au participat și reprezentat centrul universitar în cadrul concursului național alături de alte 3 centre: Cluj, Craiova și Sibiu.

Reprezentanții centrului nostru au fost: Alina Gasnash și Alexandru Melenti, Simona Poșa și Tordai Zsolt, Izabella Darlaci și Arsenie Tătaru sub îndrumarea atentă a instructorilor de dans: Nicoleta Ciungara și Paul Rusza dar și a coordonatorului local de proiect, Bianca Ilie.

Dansul este cea mai elevată, cea mai emoţionantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar translatare sau abstractizare din viaţă; este chiar viaţă. După efortul susținut și munca depusă dar totul îmbrăcat în momente ce apoi vor deveni amintiri de neprețuit, reprezentanții noștri au reușit să transforme concursul într-un  show incendiar printr-o armonie de emoții, culori, mișcări plecând de la unele standard ajungând la unele misterioase și senzuale astfel încât munca lor a fost răsplătită, aflăndu-se pe treptele podiumului la fiecare categorie, asa încât:

Premiul I :

  • Alina Gasnash și Alexandru Melenti

Premiul III

  •  Simona Poșa și Tordai Zsolt

și Premiul II – pe centru pentru dansul surpriză :

  • Alina Gasnash și Alexandru Melenti – Reggaeton;
  • Simona Poșa și Tordai Zsolt – Țigănesc;
  • Izabella Darlaci și Arsenie Tătaru – Cha-Cha.
           Felicitări tuturor participanților și mai ales reprezentanților noștri, sub îndrumarea instructorilor și a coordonatorului local fără de care această activitate nu ar fi putut avea loc !!
Ne mândrim cu ceea ce ați reușit să faceți într-un timp atât de scurt!