Skip to content

Marius-Alexandru Beleaua

mariusSalut!

Numele meu este Marius și sunt student la Medicină Generală. Încă de când am fost proaspat boboc am simțit o atragere câtre activitățiile de voluntariat, câtre organizație și colectivul ei. Sunt o persoană ambițioasă și perseverentă. Îmi place să mă dedic în totalitate muncii asumate, pentru a putea duce totul la un bun sfârșit. Îmi place să îmbin utilul cu plăcutul pentru a putea ajunge la o dezvoltare profesională și personală propice mie și celor din jurul meu.

După părerea mea într-un colectiv pe lângă un lider care să coordoneze bunul demers al activităților, trebuie să existe o echipă de titani care să fie capabilă să ducă în spate munca propiu-zisă. 

Împreuna colegii din cadrul organizației, împartașind convingerea și viziunea ca a fi un viitor medic nu este doar un titlu ci și un angajament social, ne dorim și încercam continuu sa exploram și sa deschidem noi uși în leadership-ul sanatații și managementului. Îmbrațișând noi experiențe, fiind deschis la provocari și încercând din rasputeri pentru a face o diferența în lume au fost întotdeauna forța și motivația necesara pentru a continua munca începuta în cadrul LSTGM.

Secretul succesului, din perspectiva mea, este reprezentat de îmbinarea concomitentă a sincerității, obiectivității și a acordării dreptului la libera exprimare. Mai mult decât atăt, munca în echipă, reprezintă cheia acestui succes iar în cadrul UMF noi, studenții, suntem un grup și doar Împreună facem diferența!!!

Leave a Reply