Skip to content

Micii Sanitari

 

AFIS

 

   Micii Sanitari au ajuns și la Tîrgu Mureș!

 

   Departamentul de Sănătate Publică și Activități Umanitare, sub egida Ligii Studenților din Tîrgu Mureș organizează pentru prima dată campania „Micii Sanitari”,  proiect național, care se desfășoară în două etape: una locală și una națională. Astfel putem oferi elevilor din clasele primare informații suplimentare cu privire la aspecte ce țin de educația sanitară, precum igienă, alimentație, anatomie, fiziologie și măsuri de prim ajutor.

 

   Timp de 8 săptămâni se vor preda diferite lecții de educație sanitară copiilor din clasele participante, iar prin concurs, se vor alege 8 dintre copii care sa participe la etapa națională a proiectului.

 

   Proiectul oferă elevilor ocazia de a interacționa cu elevi din alte orașe, dar și de a-și lărgi sfera de informare în privința unor activități din viața de zi cu zi.

 

   Activitatea va avea loc o dată pe săptămână, ținând cont atât de orarul elevilor cât și al studenților.

 

   Daca dorești să te alături echipei de voluntari, să oferi puțin din timpul tău pentru ca împreună, să le transmitem celor mici cunoștințe de bază despre  sănătate, complectează formularul de înscriere aici.