Skip to content

Newsletter Adunarea Reprezentanților 10.10.2017

La ședința ligii studenților de pe 10 octombrie, s-au discutat următoarele:

  • Feedback Medifun

Ediția din acest an a avut loc în intervalul calendaristic 4-8 octombrie și a avut un număr impresionant de participanți. Cele 15 echipe, pe lângă concerte, jocuri și probele festivalului, au avut ocazia să ajute comunitatea, astfel având loc în cadrul evenimentului și “Donează sânge, fii erou! “, o donare de cărți, dar și ajutarea câtorva familii cu probleme sociale.

  • Balul bobocilor

În acest an, Balul bobocilor se va desfășura pe 10 noiembrie.

  • Campania de recrutare a noilor membrii LSTGM

Pentru actualii membrii vă anunțăm că trebuie să vă reînnoiți cardul prin trimiterea unui email colegilor noștrii de pe departamentul Resurse Umane (Human Resources) adresa HR@lstgm.ro cu numele complet și o poză de profil pentru noul card de membru. Veți primi ulterior un răspuns pe aceeași adresă de mail cu data în care puteți să vă ridicați cardul de la sediul Ligii Studenților. Vă informăm că la ridicarea cardului trebuie să platiți cotizația anuală 10RON.
Pentru noii membrii, vă rugăm să accesați pagina members.lstgm.ro, completați formularul de la secțiunea “Create an Account” și vă vom anunța prin mail perioada de interviuri.
Vă așteptăm cu drag!

  • Transmed

Transmed-ul de toamna va avea loc pe 12-18 noiembrie. Dorim să reamintim că în această săptămână (9-13 octombrie) au loc înscrierile pentru a participa la programul de schimburi la nivel național. Adeverința referitoare la media pe anul precedent se poate înlocui cu un printscreen a carnetului online.