Skip to content

Newsletter Adunarea Reprezentanților 13.12.2016

În data de 13 decembrie 2016, a avut loc ședința săptămânală a Ligii Studenților ce a avut ca tematică următoarele:

 • Balul Bobocilor 2016
 • Feedback Concert de Crăciun
 • Feedback Training Camp
 • Christmas Party
 • AG FASMR
 • Posturi rămase vacante în consiliu director

 

 

 • Balul Bobocilor 2016

Balul Bobocilor din acest a avut ca temă time travel, fiind intitulat  „UMF Secret Experiment”. Acesta a avut loc pe data de 14 decembrie 2016 și au participat unsprezece perechi de boboci, de la specializările: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Nutriție și Dietetică, Educație fizică și Sport. Fiecare dintre aceștia, alături de organizatori au muncit mult în decurs a ultimelor două luni, iar rezultatul a fost pe măsură.

 • Feedback Concert de Crăciun

Deja un eveniment consacrat al Ligii Studenților, Concertul de Crăciun din acest an a avut loc pe data de 6 decembrie 2016 în cadrul Zilelor Universității. Atmosfera de sărbători a fost creată de către Andreea Vîlcan, Diana Andreea Vascul, Ina Tudoran, Stelian Alilincăi, Corul Ligii Studenților, Corul Asociației studenților farmaciști, Corul studențesc Amicus, Grupul studenților creștini și Corul secției engleze, iar Ioana Stiuj a suținut un moment de balet. Spectacolul a fost prezentat de către Simion Anastasia și Petruț Andrei, iar la intrare publicul a avut posibilitatea să cumpere felicitări de Crăciun, banii urmând a fi folosiți pentru copiii cu dezabilități.

 • Feedback Training Camp

Training Camp este un proiect consacrat al Ligii Studenților, organizat în fiecare an cu scopul de a crea o baza pentru noii membri, dornici de implicare. În acest an a avut loc în weekendul 9-11 decembrie, la Sovata, unde 45 de participanți – atât noi membri, cât și actualii coordonatori de departamente. Au avut loc următoarele traininguri: team building, managementul resurselor umane, managementul unui proiect, public speaking și reprezentare, ținute inclusiv de un fost președinte al LSTGM și de un apropiat al organizației, fost membru OSUT Cluj. Sperăm că a fost o experiență utilă pentru toți participanții și îi așteptăm să se implice în viitoarele activități organizate.

 • Christmas Party

Christmas Party va avea loc pe data de 22 decembrie 2016, link-ul event-ului fiind https://www.facebook.com/events/668932236621384/

 • AG FASMR

Adunarea generală FASMR (Federația Asociaților Studențești de Medicina din România) se desfășoară la Bistrița în acest weekendul . Delegația ligii este formată din 18 persoane și avem doi candidați și anume: Iuliu Cocuz pe Divizia de IT și Marius Beleaua pe președinte a federației. Le urăm mult succes!

 • Posturi rămase vacante în consiliu director

În urma alegerilor, au rămas vacante 5 posturi în consiliul director dintre care două posturi de cenzori și trei pentru coordonatori de divizii. Dat fiind faptul că nimeni nu și-a depus candidatura consiliului director, acesta va propune persoanele, iar adunarea reprezentanților va decide prin vot alegerea lor.