Skip to content

Newsletter Adunarea Reprezentanților 20.12.2016

Ultima ședință a Ligii Studenților din anul 2016, a avut loc pe 20 decembrie, în cadrul căreia s-au discutat următoarele subiecte:

  • Feedback Adunare Generală FASMR
  • Feedback Training New Trainers
  • Bad Santa Party

 

 

 

  • Feedback Adunare Generală FASMR

În cadrul AG-ului FASMR din weekendul precedent, Liga Studenților a fost reprezentată de către 18 persoane, dintre care trei persoane au ocupat posturi și anume: Iuliu Cocuz pe Divizia de IT, Adina Radu coordonator național – World Diabetes Day și Marius Beleaua președinte  FASMR. Îi felicităm și le urăm mult succes în proiectele viitoare!

 

  • Feedback Training New Trainers

TNT este un program de instruire a noilor traineri din rândul studenților în cadrul FASMR. Anul acesta s-a desfășurat în perioada 12-16 decembrie la Craiova, unind reprezentanți din orașe precum Târgu Mureș, Craiova, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Sibiu și București.  Delegația Ligii Studenților din acest an a fost compusă din Cristina Munteanu și Dorian Pop-Suci, ce au afirmat că pe lângă scopul propriu-zis al acțiunii, acest eveniment le-a conturat o noua viziune în vederea dezvoltării personale. Inițierea în practică a participanților a avut loc la Adunarea Generală, unde au avut ocazia de folosi cele învățate, pe lângă informațiile teoretice dobândite în săptămâna precedentă.

  • Bad Santa Party

Petrecerea de Crăciun organizată de Liga Studenților a avut loc pe data de 22 decembrie, marcând ultimul eveniment din acest an calendaristic. Deși aura acestei sărbători este cu precădere una tradițională, tema abordată este contemporană vieții studențești, dorind punerea într-o lumină nouă a popularului Moș Crăciun și anume Bad Santa”. Dresscode-ul a constat în căciulă de Moș Crăciun și ochelari de soare negrii.

Link-ul evenimentului este: https://www.facebook.com/events/668932236621384/

 

 

Liga Studenților Târgu Mureș vă urează ca Sfintele Sărbători de Crăciun și Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă și satisfacții alături de cei dragi.

La mulți ani!