Skip to content

Newsletter Adunarea Reprezentanților 5.10.2017

   Adunarea Reprezentanților din data de 5 decembrie 2017 a avut ca puncte de discuție atinse următoarele:

  • Serbarea Asociației Down Mureș                                                          

Asociația Down Mureș vă invită la serbarea de Crăciun care va avea loc joi, 07.12.2017 ora 18.00 la Casa de Cultură Mihai Eminescu.
Vă așteptăm să vă bucurați de spiritul sfintelor sărbători alături de ei!

  • Concertul de colinde

Liga Studenților împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie vă invită să împărtășiți bucuria sărbătorilor de iarna și frumusețea colindului, alături de noi și de cei dragi la Concertul anual de Colinde! Vă așteptăm cu drag pe data de 12 decembrie, ora 19:00 la Teatrul Național.

  • Training Camp

Training Camp va avea loc în data de 8-10 decembrie 2017 la Sovata.

  • Donează sânge, fii Moș Crăciun

Una dintre cele mai ample campanii ale Departamentului de Sănătate Publică al Ligii studenților din Tîrgu Mureș este “Donează Sânge, Fii Erou”. Așadar în urma succesului campaniei anterioare, vom organiza din nou o ediție, inedită de data aceasta, în spiritul Crăciunului, cu scopul de a dărui. Proiectul se desfășoară între 7 și 14 Decembrie 2017 având ca scop principal donarea tichetelor de masă copiilor orfani de ambii părinti.
Haideți să fim solitari cu ei și totodată cu Centrul de Transfuzie Sanguină din Tîrgu Mureș să suplimentăm cantitatea sângelui de sărbători, deoarece Împreună Facem Diferența!!!

  • Teddy Bear Hospital

Proiectul “Teddy Bear Hospital” se desfăşoară într-o atmosferă plăcută şi prietenoasă, încearcând să familiarizeze copiii cu ideea de spital sau cabinetul pediatrului. În această situaţie copiii sunt părinţii jucăriilor lor preferate iar studenţii de la medicina joacă rolul doctorilor Teddy ce examinează, dau tratament şi îi învaţă reguli de igienă, alimentaţie, comportamente de risc pentru sănătate şi multe altele. Odată intraţi în spitalul nostru vesel, copiii explică istoricul bolii jucăriei lor unui doctor Teddy. Împreună ei fac anamneza, după care doctorul Teddy face un “examen fizic” (palpare, auscultare) şi alte explorări (radiografie). După analize pacientul primeşte tratament medical. Se practică doar tratamente non-invazive cu plasturi şi bandaje. Acesta va avea loc pe data de 7-8 decembrie 2017 în patru grădinițe locale.

  • Party with a cause

Luna decembrie începe cu primul party caritabil marca LSTGM, astfel poți să te alături nouă la party să intram împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă.
Intrarea va fi de minim 10 lei iar cei care vor să ne ajute cu donațiile sunt bineveniți
Toți banii strânși vor fi donați unei cauze nobile.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/2000166190259183/