Skip to content

Newsletter – Şedința Adunării Reprezentanților 21.10.2015

newsletter

Dragi colegi, în cadrul ședinței Adunării Reprezentanților din data de 21.10.2015 s-au discutat următoarele:

– 1. Feedback ședințe pe departamente

– 2. Concluzii întâlnire cu Conducerea UMF :
Acestea sunt modificările din regulamentul de activitate al studenţilor care vor intra in vigoare de anul viitor universitar 2016/2017:
1. Un student poate repeta un an de studii, pe motive de nepromovare din cauza lipsei numarului de credite, o singură dată.
2. Un student poate fi admis la un examen de cel mult 3 ori:
a. examinarea iniţială in sesiunea de iarnă sau de vară
b. examinarea ca restantă
c. reexaminarea
3. Dacă în urma celor 3 tentative studentul nu reuşeşte promovarea anului, acesta îşi va indeplini din nou, integral obligaţiile specifice disciplinei şi va repeta examenul în cadrul anului pe care il repetă.
4. Testele de examen sunt făcute în comun de titularii celor 2/3 serii de predare, pe linii de studiu, astfel incât să se asigure acelaşi nivel de dificultate si acelaşi mod de notare pentru fiecare dintre serii.
5. Studenţii declaraţi repetenţi şi exmatriculaţi nu vor putea fi ulterior reînmatriculaţi la acelaşi program de studiu decât printr-un nou examen de admitere. Studenţii care solicită retragerea de la studii pot solicita reînmatricularea numai dacă în momentul solicitării retragerii erau integralişti sau aveau cel mult 15 credite restanţe, cu excepţia cazurilor când întreruperea s-a făcut pe motive medicale.

– 3. Wear it pink :
Este un eveniment dedicat tuturor, motivul acestui eventiment este de a aduna bani pentru cancerul la sâni. Sunteţi invitaţi la petrecerea tematică în ziua de joi, 22 octombrie 2015 în Jazz&Blues Club intrarea este de 5 lei, bani care vor fi donaţi către organizaţiile care susţin această cauză, iar vineri vă aşteptăm în Office – Clubul Presei unde puteţi dona în cutii special amenajate, iar o parte din banii făcuţi din vânzările clubului vor fi donaţi.

– 4. Cu Drag Bunicilor:
Este o campanie ce are ca scop interacţiunea dintre tineri si vârstnici în care se ţin fel de fel de activităţi: prezentări cu diferite patologii, jocuri, discutii etc.

– 5. TRANSMED:
Săptamâna trecută s-au înscris 86 de participanți, iar în următoarea perioadă începem demersurile pentru înscrierea voluntarilor și organizarea săptămânii transmed.

– 6. Hai în excursie cu Liga!:
În data de 23.10.2015, Liga Studenţilor Tg. Mureş organizează o deplasare la ”Our Body Expo” din Cluj- Napoca. Toți cei care doresc să participe la această ”mini-escapadă cu Liga” sunt rugați să își vizeze legitimațiile de transport deoarece se va merge cu trenul. Vineri la ora 7:45 ne vom întâlni la Gara Mare CFR. Biletul dus-întors va costa 19 lei, iar intrarea la expoziție 35 lei.
Înscrie-te şi tu! – http://goo.gl/forms/G7pfnxWjvz

Vă așteptăm cu mult entuziasm să participaţi la toate aceste evenimente!