Skip to content

Noutăți Studențești

hot news

 

   Bună seara dragi colegi,

   La ședința din această seară, 25 martie, s-au discutat următoarele puncte:

  • Cursuri pentru elevi

Din acest weekend încep cursurile de pregătire pentru elevi, sâmbătă de la ora 9 dimineața.

  • Simulare de Admitere

În acest an simularea de admitere se va face în 3 mai. Dragi studenți, să fiți atenți pentru când apare formularul de înscriere pentru voluntari.

  • Caiet pentru abilități practice

Începând de mâine, toți studenții care au primit caietele de abilități practice trebuie să le ia la stagii/lucrări practice și să consemneze toate manoperele făcute.

Mai este valabil orarul, așa că cei care nu și-au luat caietul, să veniți la sediul ligii pentru a intra în posesia lui.

Studenții de la Farmacie, avem o veste bună: au sosit caietele, în curând o să ajungă și în mâinile voastre.

  • Săptămâna Porților Deschise

Între 7-11 aprilie se va face Săptămâna Porților Deschise și în curând o să apară formularul de înscriere pentru voluntari.

  • Transmed

Între 31 martie și 5 aprilie așteptăm studenții din alte centre care vor să își facă o idee despre cum decurg studiile la UMF Tîrgu Mureș. Mâine, 26 martie, la ora 20.30, se va ține ședința pentru voluntari, în sala de lectură de la etajul 1, căminul 2.

  • AG FASMR Bistrița

Între 28 și 30 martie se ține Adunarea Generală FASMR. Joi, ora 20.30, va avea loc o ședință pentru delegația Tîrgu Mureș.

  • Poze pentru legitimații

Toți șefii de an sunt rugați să meargă la sala V din UMF, pentru a se înscrie pe program. Pozele se fac mirecuri, joi, vineri între orele 12.00-14.00.

  • Medifun Party

Dragi colegi, Liga Studenților dă startul celui mai energic eveniment al anului- MEDIFUN! Vrem să începem cu o petrecere care să poarte răsunetul edițiilor trecut. Vă așteptăm joia viitoare la MEDIFUN Party! Dress Code: tricou de MEDIFUN. Locația: secretă! Rămâneți pe frecvență pentru a afla mai multe detalii despre această petrecere incendiară.

  • Marisiensis

Felicitări celor care au fost acceptați ca și voluntari în cadrul ediției din acest an, iar pentru cei care nu au fost acceptați să nu vă dați bătuți, participați la cât mai multe activități ale Ligii șl la anul viitor cu siguranță o să vă aflați printre voluntari.

În acest an o să ne bucurăm de mult mai mulți invitați internaționali.

În curând o să apară lista cursurilor și workshop-urilor.

S-a prelungit deadline-ul înscrierii abstractelor până în 7 aprilie.

Plata se va face după ce vor fi validate abstractele, începând cu 14 aprilie, prin transfer bancar și la sediul ligii, conform unui orar care va fi afișat.

  • Activități Umanitare

În această perioadă avem multe campanii la activ, așa că iubiți colegi, încărcați-vă cu energie și participați la cât mai multe, înscrieți-vă ca și voluntari.

Teddy Bear Hospital, între 2-3 aprilie.

Road Safety – după cum foarte bine știți, în data de 6 aprilie se așteaptă o zi palpitantă. Vă așteptăm la toate activitățile din acea zi, inclusiv conferința care va avea loc la UMF.

Ai grijă de sănătate și fugi de obezitate – mâine se va ține o ședință pentru voluntari.

Project Quest – pentru cei cu idei originale, nu ezitați să vă așterneți gândurile pe foaie și înscrieți-vă la concursul de proiecte. Mai multe informații pe site-ul www.lstgm.ro

 

Cam astea sunt știrile. Să aveți o săptămână mirobolantă!