Skip to content

Noutăți Studențești

 

reading-newspaperBună seara, bună seara dragii noștri colegi!

În ședința din această marți s-au discutat următoarele puncte:

  • Marisiensis

S-a încheiat timpul de depunere al abstractelor și suntem bucuroși să vă anunțăm că avem 230 de lucrări înscrise pentru Marisiensis (Yey!!), ceea ce înseamnă că o să avem un congres foarte consistent.

Înscrierile pentru participanții pasivi încă sunt în toi, deci nu ezitați să participați și voi!

Avem o propunere pentru voi: să arătăm la toată lumea cât de șmecher este congresul nostru și să îl promovăm cât de mult putem noi. Haideți să ne punem cu toții la cover photo afișul cu Marisiensis pe care îl puteți accesa mai jos.

Cover Photo Marisiensis

Începând de miercuri, 9.04, participanții pasivi pot să își achite taxa conform programului, iar cei activi doar de vineri.

Luni: 16.00-21.00

Marți: 12.00-14.00

Miercuri: 12.00-16.00

                 20.30-21.30

Joi: 11.00-13.00

Vineri: 10.00-18.00

  • Legitimații

Suntem în plină acțiune și cu pozele pentru legitimații.

În această săptămână merg următorii ani:

Miercuri: MG III S II

Joi: MG IV S II

Vineri: MG IV S I

  • Training-uri Marisiensis

Pentru toți voluntarii la congres, în această sâmbătă se vor ține celelalte sesiuni de training, în sala de lectură de la etajul I, căminul 2, începând cu ora 13.00 și 15.45. Vă așteptăm cu multă voie bună și energie pozitivă, ca să formăm o echipă frumoasă.

  • Săptămâna porților deschise

Suntem încântanți să vă anunțăm că până la sfârșitul săptămânii așteptăm cam 600 de elevi să ne viziteze centrul, ceea ce înseamnă că o să avem mai mulți colegi în anii următori.

  • Concurs de chimie

În această joi așteptăm 28 de elevi din mai multe orașe pentru a-și etala cunoștințele de chimie. Le urăm mult succes și energie!

În aceeași ordine de idei, tot joi, în cadrul alternativei studențești mergem toți în office la CHEMISTRY PARTY! O să fie o atmosferă incendiară în care o să redefinim noțiunea de entropie.

  • TransMed

După cum deja știți, săptămâna trecută am primit 32 de studenți din alte centre, care din spusele lor, s-au simțit minunat.

  • Road Safety

În weekend-ul trecut s-a ținut campania de Road safety cu participarea a 70 de motociclete. Vrem să felicităm coordonatorii pentru proiectul frumos și să le mulțumim tuturor voluntarilor pentru implicare.

  • Campanii în derulare

Donează sânge! Fii erou!- Haideți să facem cu toții un gest frumos și să salvăm o viață. Toți studenții, dar și profesorii, sunt invitați să doneze sânge în săptămâna viitoare.

Sănătate mintală– miercuri, 9.04, am avut parte de o conferință  extraordinară ținută de Simona Ciff, unde toți cei prezenți au învățat să își controleze emoțiile.

  • Școala de vară

În acest an continuăm cu frumosul proiect început în anul trecut, școala de vară. Pentru că vrem să fie totul frumos, o să facem un concurs de selecție pentru coordonatori.

 

Cam astea sunt noutățile pentru această săptămână.

Vă așteptăm cu drag la toate campaniile noastre!