Skip to content

Noutăţi Studenţeşti

reading-newspaper

   Bună seara dragi colegi,

 

   La şedinţa din această seară, 4 martie, au fost discutate următoarele puncte:

1. Marisiensis 

   A început call-ul pentru voluntari. Formularele de înscriere, împreună cu criteriile de selecţie a voluntarilor le puteţi găsi pe toate grupurile sociale şi pe site-ul www.lstgm.ro. Dacă vrei să te implici şi să acumulezi experienţă, nu ezita să te înscrii.

2. SCOPH meeting Sibiu 28.02-02.03.2014

   Weekend-ul trecut a avut loc întâlnirea naţională SCOPH, unde s-au pus la punct detaliile tuturor proiectelor de sănătate publică. Concluzia meeting-ului: toţi reprezentanţii centrului nostru s-au întors încărcaţi de energie pozitivă şi forţe noi pentru a organiza nişte campanii frumoase.

   Au apărut formularele de înscriere pentru 2 proiecte: MICII SANITARI şi SĂNĂTATE ÎN PAŞI DE DANS. Sunt aşteptaţi toţi doritorii de senzaţii tari!

3. Simulare admitere

   După cum ştiţi deja, simularea de admitere se va face în data de 3 mai. Formularul de înscriere şi criteriile de selecţie pentru voluntari se vor afişa pe grupurile de socializare şi site-ul ligii cu 2 săptămâni înainte.

4. Transmed

   Ediţia de primăvară a schimbului de experienţă Transmed, se va desfăşura între 31 martie şi 7 aprilie. Începând de luni şi până duminică, 9 martie, se fac înscrierile la sediul ligii pentru toţi cei care vor să încerce viaţa de student şi în alte centre. Toţi participanţii trebuie să completeze şi un formular online.

În curând va aparea şi formular de înscriere pentru voluntari.

5. Caiete pentru abilităţi practice

   Începând de joi, se face împărţirea caietelor de abilităţi practice pentru anii III-V MD şi MG la sediul ligii în căminul 2,conform următorului program:

 

Luni: 10.00-14.00 20.00-22.00

Marţi:20.00-22.00

Miercuri:12.00-20.00

Joi: 10.00-19.00

Vineri: 14.00-17.00

6. Poze pentru legitimaţiile de student

   S-a decis ca pozele să se facă centralizat la toţi studenţii de către catedra de informatică a UMF-ului. În curând o să fie afişat un program accesibil tuturor.

7. Smoke Free University 

   După cum ştiţi deja, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş  este prima din ţară care aderă  la acest proiect. Miercuri, ora 20.30, se va ţine o şedinţă de informare cu toţi şefii de an, plus încă un student, în sala de lectură de la etajul 1 din căminul 2.

8. Diverse

A. Stoma Party

   Toţi studenţii sunt aşteptaţi să ureze la mulţi ani OSMD-ului, joi în Old City. Se anunţă o petrecere de efect maximal, aşa că nu ai voie să o ratezi.

B. Dulapuri

   Pe site-ul ligii a fost afişată repartizarea dulapurilor din SCJU pentru anii clinici. Toţi studenţii care au folosit dulapurile sunt rugaţi foarte frumos să le elibereze până la sfârşitul săptămânii.

   Cam acestea sunt noutăţile acestei săptămâni. Vă urăm o săptămână plină de soare şi zâmbete!