Skip to content

Noutăţi Studenţeşti

reading-newspaper

 

   Bună seara dragii noștri colegi,

   La ședința din această seară, 18 martie, s-au discutat următoarele puncte:

 

1. AG FASMR Bistrita

  După cum știți, Adunarea Generală FASMR se va ține între 28-30 martie. Cât de curând urmează o ședință pentru delegația LSTGM.

 

2. AG LSTGM

  La început de aprilie o să se organizeze Adunarea Generală LSTGM a membrilor, unde vor fi prezentate rapoartele de activitate ale departamentelor și se va alege Secretarul General, care a avut mandat interimar.

 

3. Alegeri Senat și Consiliu

  În timpul apropiat se vor alege studenți reprezentanți în Senat și Consilii pentru următorul mandat. Cât de curând o să se dea startul depunerii candidaturilor, așa că toți studenții care vor să vorbească din numele tuturor colegilor, să citiți cu atenție regulamentul de desfăsurare a alegerilor, care urmează să fie publicat în scurt timp și preluați inițiativa! Vă urăm succes!

 

4. Caiete de abilități practice

  Toți studenții care încă nu și-au luat caietul de abilități practice, sunt rugați să vină la sediul ligii conform orarului postat săptămânile trecute ca să intre în posesia lui.

 379655_594056014000541_1761248177_n

5. Marisiensis

  Cu mare bucurie vă putem spune că lucrurile merg de minune, am stabilit deja parteneriate frumoase cu ASF și OSMD pentru ca să organizăm cel mai tare congres din țară! Voluntarii au fost selectați și urmează să fie anunțați cei care au fost acceptați. Din nefericire, nu toți cei care s-au înscris vor fi voluntari la ediția din acest an, dar noi îi încurajăm să participe la cât mai multe campanii și la anul cu siguranță se vor afla printre cei selectați.

 

6. Medifun

  Cu pași rapizi ne apropiem de vară, ceea ce înseamnă că ne așteaptă Medifunul!!!! Toți cei dornici să se implice, sunt rugați să se inscrie ca și voluntari, pentru a acumula o experiență nemaipomenită de a organiza un eveniment de așa amploare.

 

 7. Concurs de proiecte

  Anul acesta Departamentul de sănătate publică și activități umanitare vine cu o idee foarte interesantă și anume, un Târg de Proiecte. Dacă ai în minte o idee originală despre o activitate care am putea să o implementăm în Târgu Mureș, fii pe fază și ai tupeu să ne-o prezinți. În scurt timp o să apară mai multe detalii despre acest târg.

 

8. OIR LSTGM

  Orphanage Initiative Romania este o inițiativă foarte frumoasă prin care noi vrem să ajutăm copiii orfani din centrele de plasament. Mai multe detalii despre activitățile pe care le implică această campanie o să apară pe grupurile noastre de socializare.

 

10147052_559372657493972_603979088_o9. Road Safety Moto

  Această campanie energizantă și plină de acțiune va avea loc în data de 6 aprilie. Se promite a fi o senzație super puternică. În curând o să postăm mai multe detalii, așa că urmăriți grupurile noastre pe site-urile de socializare și pagina web, www.lstgm.ro .

 

10. TransMed

  În curând așteptăm studenții din alte centre care au ales să învețe pentru o săptămână la UMF Tîrgu Mureș. Haideți să le arâtâm cât de frumoasă este viața de student la Tîrgu Mureș, înscrieți-vă ca și voluntari!

 

 11. MassMedica

  Urmează să scoatem prima ediție din acest an a revistei LSTGM destinată studenților, număr special dedicat congresului Marisiensis. Toți studenții care vor să-și etaleze măiestria în ale scrisului, vor fi așteptați cu idei de articole. În timpul apropiat o să postăm mai multe informații pe pagina de facebook a revistei, dar și pe grupurile ligii.

  

12. Poze legitimații student

  În această săptămână, Joi și Vineri între orele 12.00-14.00, sunt așteptați toți studenții la sala V, UMF. Șefii de serii sunt rugați să se înscrie pe orarul afișat la sala V. Joi, va merge anul III, Seria I.

Săptămâna viitoare programul o să fie pentru Miercuri, Joi și Vineri, între orele 12.00-14.00

 

13. Upcoming events

  ASF și Studcard ne așteaptă în această joi în Saga la party „Dress to Impress”. Nu ezitați să vă distrați la patru ace!

 

  În fiecare joi, Liga Studenților în parteneriat cu Office, organizeaza petreceri cu tematica „Alternativa Stdențească”, pentru cei care vor o seară originală.

 

O săptămână nemaipomenită vă dorim!