Skip to content

Onco-Help

            Liga Studenților Târgu Mureș prin Departamentul de Sănătate Publică și Activități Umanitare desfășoară în data de 12 aprilie 2013 campania locală ”Onco-Help” în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Mureș și Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș.

Importanța prevenției și depistării precoce a cancerului în general – este primordială pentru sănătatea unei națiuni și a oricărui cetățean. Pentru acest lucru, este important să efectuăm analize de screening specifice în mod regulat. Detecția precoce crește șansele pacientului la vindecare. De aceea, ne-am decis să dedicam mijlocul lunii aprilie informării publicului asupra pericolului acestui flagel, promovării importanței unui control anual.

Campania se va desfășura pe două fronturi, campanie de informare în centrul orașului Târgu Mureș, prin împărțire de pliante în Piața Trandafirilor tuturor cetățenilor iar mai apoi în 15 aprilie 2013 se va continua cu o conferință pentru studenți si elevi, pe tema ”HPV și cancerul de col uterin” în cadrul Amfiteatrului Centrului Integrat de Medicină Dentară, UMF Târgu Mureș (detaliile despre conferință vor fi anunțate în scurt timp).

Dacă îți dorești să participi la informarea populației orașului, te rugăm să completezi următorul formular !

 

Detalii:

Andreea Paler – Coordonator local ”Onco-Help”

Nr. tel 0768851792

Mădălina Anciuc – Coordonator Depart. de Sănătate Publică și Activități Umanitare LSTGM

Nr. tel. 0745846045 / Email: madl3na@yahoo.com