Skip to content

Orphanage Initiative In Romania

10003243_634737983240874_463118054_n2

   Orphanage Initiative este un proiect transnațional!

   Ce este OIR?

 Orphanage Initiative In Romania (OIR) este un proiect de voluntariat dedicat copiilor din centrele de plasament.

   De ce să alegi să fii voluntar OIR?

Acest proiect este unul foarte puternic pe plan național si internațional.  În România a fost fondat în anii 90`, iar ulterior a devenit un proiect SCOPH.

Se poate observa în voluntarii LSTGM o putere și o dorință de a ridica în picioare un proiect de o asemenea importanță precum OIR…așadar,  avem nevoie de tine!

   Ce vei face ca voluntar?

Acești copii au nevoie de o activitate intensă, de o deschidere către nou și o viziune corectă asupra societații. Ei trebuie ghidați, instuiți și încurajați! Au nevoie să simtă un sprijin din partea noastră, care poate fiind mai apropiați vârstei lor și a conceptului care îl au, vom fi de un mare ajutor!

Vei putea interacționa cu ei, vom organiza jocuri, ore de socializare deschisă și concursuri. Ne vom cunoaște, vom învăța să ne apreciem reciproc, vom desena ca să migrăm puțin în lumea artei, vom organiza Film Time si mici jocuri de Team Work precum “Who am I?”, alături de multe alte acțiuni, prin care îi încadrăm într-o lume în care toți aparținem cuiva și nu există singurătate și abandon!

   Alătură-te și tu!

   Formularul de înscriere: aici.

   Pentru alte întrebări, nu ezita să ne contactezi:

   Coordonator „OIR” Târgu Mureș: Biro Andreea– tel. 0753516621

   Co-coordonator „OIR”: Tătărici Andreea– tel. 0757840224.