Skip to content

Program Teatru- Săptămâna 16 – 22 mai

SESIUNEA DE NOAPTE Nr 7, 21 mai, Bastionul Dogarilor

Urmatorul concert din seria proiectului Sesiunea de Noapte. Este vorba de Omul cu Sobolani (OCS), o trupa de rock alternativ cu vechime in muzica romaneasca. Este pentru prima data cand ei canta in Targu Mures, iar noi de-abia asteptam sa ii vedem. ( Bineinteles, consideram ca este prima data daca nu luam in calcul prezenta in cadrul festivalului Peninsula unde au cantat cam toate marile trupe din tara.)
In deschidere, ne vor incalzi baietii de la Icory pe care nu am avut de mult timp ocazia sa ii vedem si mai ales sa ii auzim live.


Program Teatrul Naţional Liviu Rebreanu

Biletele se rezervă la nr de tel 0755831844, Doamna Săsărean Ecaterina. Pretul unui bilet este de 8 lei pentru elevi si studenti.


Campionatul de improvizaţie, miercuri, 18 mai , ora 21, Sala Mica

“Când vin la teatru, oamenii se simt obligaţi sa poarte costum, rochii elegante, bijuterii… Foaierul devine un loc unde se afişează statutul social. La un spectacol de improvizaţie însă, oamenii poartă blugi şi tricouri şi nici măcar nu trebuie să-şi închidă telefoanele mobile (noi îi rugăm totuşi s-o facă!).
Ne dorim să vă simţiţi ca la o petrecere reuşită. O petrecere reuşită depinde de numărul de interacţiuni pe care le aveţi cu alţi oameni. Nu de alcool; nu de ţigări. Vă aşteptăm la petrecerea noastră. “

Vlad Massac

KRUM, sambăta, 21 mai, ora 19, Sala Mare

Pe scurt povestea acestui spectacol este următoarea:
Krum, personajul principal al piesei lui Hanoch Levin, se întoarce acasă în oraşul natal după o absenţă lungă fiind întâmpinat de mamă şi prieteni. Dar imaginea păstrată în memorie despre lumea lăsată nu corespunde cu cea reală. Este ca şi cum realitatea la care vrea să se întoarcă a uitat să ţină pasul cu visele sale. Krum îşi minte mama, se minte pe sine, este ratatul prin excelenţă, incapabil să se integreze, distrugându-şi propria viaţă şi pe a celor din jurul său.
Iese Krum din bucla vieţii sale ratate sau eşuează în visele sale nerealizate?

ANONIMUL VENETIAN, duminică 22 mai, ora 19.30, Sala Mică


TEATRU 74


“Parastasul lui Viorel nu se mai ține aici”, vineri, 20 mai 2011, ora 19,00, spectacol invitat

Ce se întâmplă când terapia psihologică așa cum se practică ea în vestul modern ajunge într-un sat uitat de lume din Apuseni? „Parastasul lui Viorel nu se mai ține aici” – deși poate titlul ne-ar face să ne gândim altfel – este o spumoasă comedie de situație în care câțiva ardeleni dintr-un sat de munte participă la consiliere pe tema dependenței de sex. Inițiativa umanitară care dorește să salveze aceste adevărate oi negre ale primitivismului social este susținută bine-nțeles de ONG-ul european „Fundația pentru întărirea vieții”, o instituție care se străduie să importe și în România valorile vestice. Reprezentanta lui dezinvoltă este d-șoara psihilog „de la oraș” (Renata Fabian), care folosește toți așii din mânecă pentru a-i convinge pe cei mai refractari dintre săteni, dar mai ales pe incoruptibilul Todoruț (Adrian Mureșan) de benficiile programului. Discuțiile neaoșe și intriga spontană, plină de umor, care se naște între aceste personaje jucate cu naturalețe de membrii trupei The Cluj Theatre Company (CTC) fac subiectul spectacolului scris și montat de Lucian Țion. Durata este de aproximativ o oră.

intrarea generală 10 RONPROGRAM TEATRUL STUDIO al U.A.T, Secţia Romana

Pret bilete: 4 RON (elevi, studenti, pensionari), 8 RON (adulti). Rezervări locuri: raluca@uat.ro

GAIȚELE, marți, 17 mai 2011, ora 19.00

GAIȚELE , joi , 19 mai 2011, ora 19.00

SEX, vineri, 20 mai 2011, ora 19.00