Skip to content

SCORP RECRUTEAZĂ !

SCORPSalut, mă numesc Licu Răzvan Andrei şi sunt coordonator al Comitetului SCORP din cadrul Ligii Studenţilor din Tîrgu Mureş. Astfel, vă invit la şedinţa de duminică seara (15.03.2015), ora 20:15, pentru a dezbate, a implementa şi a alege coordonatorii pentru proiectele naţionale SCORP şi la noi în centru.

Departamentul pe Drepturile Omului (SCORP – Standing Committee on Human Rights and Peace) este un departament cu vechime la nivel internaţional, ce se axeaza pe problemele de actualitate din zone de conflict şi nu numai, în toate aspectele legate de Drepturile Omului, Refugiaţi şi Pace.

Acest departament are ca scop educarea, informarea și sprijinirea comunității în domeniul cu care se ocupă. Simpla diseminare a informațiilor dobândite sau, ulterior, implementarea unor proiecte cu tematici specifice vor face din studentul medicinist și din participanții direcți sau indirecți adevărații purtători de cuvânt ai Drepturilor omului, Refugiaților și Păcii, revoluționarii tăcuți și pașnici pentru beneficiile semenilor.

Vă aştept în număr cât mai mare şi vă doresc un weekend plăcut în continuare!

Contact:

Licu Răzvan Andrei:

– telefon: 0753037234

-email: licu.razvan@yahoo.com