Skip to content

Senzaţional şi în direct!

Pentru că noutăţile se răspândesc mult mai uşor când ai un mediu propice, LSTGM şi-a tras canal TV. Toate bârfele, noutăţile mondene, ştirile de interes naţional, sau nu, vor fi difuzate numai pe „LigaTV”. Aşa că, pentru o bună informare, este absolut necesară urmărirea constantă a noului canal, ce anunţă să facă senzaţie joi, din două în două săptămâni.
            Directorii noului canal de interes naţional sunt cinci distinşi domni din anul I, care sunt, de asemenea, şi producătorii, scenografii, costumierii şi personajele principale din mini episoadele ce prezintă viaţa din UMF aşa cum e ea, cu bune, cu rele, cu fiţe, fără fiţe, cu hamburgeri şi calorii, cu biciclete şi accidente, cu profi sau fără ei, cu idioţi cu idei etc. Şi totuşi, ce ar fi UMF-ul fără DIVE!
            Însă, este ştiut faptul că în spatele oricărui bărbat puternic (sau nu) stă o femeie puternică, aşa că era imposibil ca să nu existe şi puţin ajutor din partea unor distinse doamne, tot din anul I.
            Singurul lucru asupra căruia aş atrage atenţia este faptul că acest canal este interzis persoanelor cu un simţ al umorului slab dezvoltat, care nu gustă măcar puţin din delicatesele destinate să provoace hohote de râs în valuri, sau dacă nu, să smulgă măcar un zâmbet.
            Canalul TV e abia la început, experienţa se acumulează în timp, şi, la fel ca vinul, mini episoadele vor deveni mai spumoase şi mai acide cu fiecare lansare. Munca depusă e colosală, pentru că, de exemplu, nu e uşor pentru un băiat să se epileze (şi cu asta v-am spus unul dintre secretele bine păzite ale Kiwutzei).
            Aşadar, fiţi pe fază pentru noi episoade fascinante, captivante, umoristice, şi cum mai vreţi voi să le caracterizaţi! Urmăriţi Facebook-ul, canalul de Youtube sau pur şi simplu ciuliţi urechile la bârfele de la bufet, pentru că e imposibil ca să nu auziţi vorbindu-se despre LigaTV!
P.S.: CNA-ul nu poate amenda acest canal, pentru că e pur şi simplu prea bun pentru ei!