Skip to content

Stagii de voluntariat internaţional- GLOBAL CITIZEN

Programul care a schimbat zeci de studenți în orașe precum Cluj-Napoca sau Iași vara trecută vine acum și în Tîrgu-Mureș!

aiesecAIESEC Tîrgu-Mureș te provoacă să ai o vară cum nu ai mai avut până acum și îți oferă oportunitatea de a avea propria experiență internațională de voluntariat pe domenii cum ar fi: Sănătatea, Cultura, Educația, Antreprenoriatul Social sau Mediul.

Durata unui astfel de stagiu este e aproximativ 6-8 săptămâni iar intervalul în care poți pleca și activa depinde de proiectul pe care îl alegi, de domeniu și de țară. Vorbind de țări, destinațiile sunt extrem de diverse, zeci de state de la Slovacia, Grecia și Polonia la țări mai exotice precum India, Brazilia, Egipt, Tunisia sau Etiopia pot fi gazda ta vara aceasta!

Singura taxă percepută de către AIESEC este de 100 de Euro plătită în două tranșe de câte 50 de Euro ce asigură accesul la o gamă largă de proiecte de voluntariat în diverse perioade, domenii și destinații, consultanță și pregătire.

Mai mult de atât, majoritatea echipelor AIESEC din orașul în care vei ajunge îți vor asigura cazarea și masa pe perioada șederii tale acolo, iar programul de voluntariat propriu-zis nu va fi încărcat, astfel că îți va oferi șansa să călătoreși, să cunoști noi oamenii și culturi. Mai mult de atât, echipa AIESEC Tîrgu-Mureș va fi alătrui de tine pe tot parcursul procesului, de la înscriere până la finalizarea experienței, iar echipa AIESEC din orașul în care vei ajunge va fi alături e tine pe parcursul duratei stagiului tău de practică!

Orice lucru care ți se întamplă în viață îți aduce o schimbare, îți influențează viitorul. Pentru a fi mai preciși, este momentul să vorbim despre beneficiile pe care le poți avea în cadrul
programului Global Citizen:

-Experienţă internațională de voluntariat;
-Dezvoltare personală şi profesională într-un mediu internațional;
-Cunoştinţe noi și dezvoltarea abilităților tale;
-Reţea internaţională proprie, noi perspective;
-Acces la sesiuni gratuite de training şi pregătire.
-Acum poţi să îţi creezi propria experienţă internaţională pe o durată de aproximativ 6-8 săptămâni.

Am lansat invitația, te provocăm: CĂLĂTOREȘTE.EXPERIMENTEAZĂ.SCHIMBĂ

Poți să aplici completând acest formular:  http://bit.ly/1KP4kJ0

De asemenea, poți vizita www.facebook.com/aiesec.mures pentru mai multe detalii sau pentru a ne adresa orice fel de întrebare.

Informaţii suplimentare

Andrei Ghejan, VicePreşedinte Relaţii Externe AIESEC Tg Mureş

 Tel: 0742988884