Skip to content

Stirile din 8 noimebrie

Dragi colegi,

Cu ocazia sedintei de astazi va anuntam ca am reintrodus Newsletterele cu discutiile de la fiecare sedinta a LSTGM. Astfel, in cadrul sedintei de astazi, 08 noiembrie 2011, s-a anuntat si discutat despre: 

  •                        Impartirea bugetelor pentru burse . Acestea vor intra in decursul saptamanii viitoare, avand o valoare de 170 de lei pentru cele de boala si sociale, 220 de lei pentru cele de studiu, 270 de lei pentru cele de merit si respectiv 320 de lei pentru cele de performanta in caz de 10 pe linie. Pentru studentii care se incadreaza pentru doua burse, acestia vor primi doar cuantumul celei mai valoroase.
  •                 Rezidentiat: discutiile la nivelul Biroului de Senat despre rezidentiat 2012 au fost inconclusive. Vinerea aceasta va avea loc o intalnire la nivel national a rectorilor de universitate la care participa si studentii UMF Tg.Mures, reprezentati de Dan Zolog.
  •                  Problema vestiarelordin Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Mures s-a rezolvat prin prezenta paznicilor pentru paza bunurilor studentilor. Daca esti student trebuie sa il anunti daca ai dulap in vestiar si sa ii spui numele, prenumele si numarul dulapului tau. 
  •                  Pentru studentii care au primit burse in strainatate se va sustine joi un test oral de limba engleza la  disciplina de Limbi Straine de la etajul 2 UMF in vederea obtinerii unui certificat.
  •                   Pentru studentii UMF care vor sa fie voluntari si nu numai la SMURD Tg. Mures se vor sustine cursuri BLS-BTLS in zilele 19-20 noiembrie. Pentru inscrieri: contact@osmu.ro
  •                 Partenerii nostrii, Editura FarmaMedia ofera o reducere de 30% la cartile lor. Pentru a obtine aceasta reducere ai nevoie de fluturasi (pe care ii puteti gasi la sefii de serie) sau de cardul LSTGM.
  •                   Va avea loc Cercul de Psihologie sustinut de dna. Maria Dorina Pasca in data de 16.11.2011, ora 16:00 la Amfiteatrul Mic, etajul 1 UMF. In cadrul acestuia se va discuta despre comunicarea dintre medic si pacient. Sunt bineveniti si studentii care au lipsit la prima sedinta a acestui cerc.
  •                  In data de 11.11.2011 va avea loc Evenimentul 11even, la care vor participa 11 speakeri care impartasesc din experienta lor de viata, succesul si problemele peste care au trecut. Pentru inscrieri: http://www.11even.ro/local.php?oras=9
  •                   A cincea editie a Evenimentului Cariere in Alb va avea loc in data de 14 noiembrie la Hotel Continental intre orele 12:00-18:00 si te va ajuta sa iti gasesti un loc de munca in domeniul medical. Pentru mai multe detalii: http://cariereinalb.com/targ/targu-mures/seminarii/
  •            Pentru a fi membru in cadrul ligii trebuie sa te inscrii, sa achiti taxa in valoare de 10 lei si sa trimiti o poza pana in data de 09.11.2011 la ora 23:00.
Departamentul Media va multumeste!