Skip to content

Teddy Bear Hospital revine !

       Ii indragesti pe cei mici? Ei iti dau si tie energie? Ti-ar placea sa lucrezi mai departe in domeniul medical alaturi de prichindei?

ATUNCI SIGUR O SA-TI PLACA!

        In perioada 4-5 aprilie 2013, Departamentul de Sanatate Publica si Activitati umanitare, sub egida Liga Studentilor Targu Mures, realizeaza pentru cea de-a doua oara proiectul international “Teddy Bear Hospital”. 

        “Teddy Bear Hospital” este un Proiect de Sănătate Publică adresat copiilor între 3 şi 6 ani, scopul său fiind învingerea fricii copiilor vis-a-vis de medic şi spital. De asemenea este o bună oportunitate pentru studenţii la medicină, unii dintre ei, viitori medici pediatri, de a lucra cu copiii.

Proiectul “Teddy Bear Hospital” se desfăşoară într-o atmosferă plăcută şi prietenoasă, încercând să familiarizeze copiii cu ideea de spital sau cabinetul pediatrului. Acum copiii sunt părinţii ursuleţilor sau jucăriilor lor preferate. Studenţii medicinişti joacă rolul doctorilor Teddy ce examinează, dau tratament şi îi învaţă reguli de igienă, alimentaţie, comportamente de risc pentru sănătate şi multe altele.

Astfel, cei mici, învăţând ca medicul nu e un balaur şi stetoscopul nu muşcă, vor deveni adulţi responsabili şi sănătoşi, perfect conştienţi de importanţa prezentării la medic.

 

              Proiectul se va desfasura pe 4 si 5 aprilie 2013 in cadrul Gradinitei “Manpel” (7 noiembrie) si Nr. 16 cu program prelungit ( vis-a-vis de Maternitatea Veche ) si este adresat studentilor de anul II din cadrul facultatii de Medicina Generala dar nu numai.

  • Daca doresti sa te alaturi echipei lui Teddy, te rugam sa completezI acest formular. ( aici )

 

Parteneri:  Directia de Sanatate Publica Mures, Casa de Cultura a Studentilor Targu Mures, Catedra de Stiinte Socio-Umane UMF Targu Mures.

 

Hai si TU la spitalul Teddy!Pentru detalii:

Madalina Anciuc,

Coordonator “Teddy Bear Hospital” Targu Mures,

Coordonator Departamentul de Sanatate Publica si Activitati Umanitare LSTGM

e-mail: madl3na@yahoo.com

act.umanitare.lstgm@gmail.com
telefon: 0745846045