Skip to content

Turneul de volei mixt „LSTGM CUP”

Afis+ OSMD Dragi colegi,

Am plăcerea de a vă anunța că Liga Studenților (prin Departamentul de Sport) în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie, organizează Turneul de volei mixt „LSTGM CUP”. Competiţia se va desfăşura în cadrul Sălii de sport UMF Tîrgu Mureş în perioada 06-08.12.2013.

Obiectivul acestui eveniment este strângerea de fonduri în scop caritabil, promovarea sănătăţii prin sport în rândul tinerilor, dar și implicarea echipelor de volei în activităţi umanitare. Taxa de participare este de 200 Lei/ echipă, bani care vor fi donați în scop caritabil.

Acest turneu de volei mixt promovează valori precum spiritul de echipă, fairplay-ul, competitivitatea, dar și distracția, de-a lungul celor trei zile fiind pregătite numeroase concursuri și surprize pentru participanți.

Acestea fiind spuse, vă invităm să strângeți liniile și să vă înscrieți echipa în competiție. Deadline-ul pentru înscrieri este 2 decembrie. Pentru mai multe informații referitoare la eveniment, consultați regulamentul atașat mai jos.

Liga Studenţilor susţine mişcarea studenţească!

Regulament competiție: Regulament turneu

Înscriere: AICI

Pentru mai multe informații: cupa@lstgm.ro